Hjem Nyheter Intact Denmark forsøker å renvaske seg selv gjennom å angripe Motstandsbevegelsen

Intact Denmark forsøker å renvaske seg selv gjennom å angripe Motstandsbevegelsen

6

OMSKJÆRING En dansk organisasjon som også jobber for et forbud mot omskjæring av friske barn politianmelder Motstandsbevegelsen for «hatkriminalitet» – for dets kritikk av jødisk omskjæring.

Metzitzah b’peh – den jødiske mohel tar spedbarnets penis i munnen.

Frihetskamp har tidligere rapportert om hvordan de som jobber for et forbud mot omskjæring av friske babyer ofte beskyldes for «antisemittisme» i jødisk presse og av jødiske organisasjoner. Eksempelvis da spørsmålet om et forbud ble reist i Danmark og på Island i nyere tid.

Organisasjonen «Intact Denmark» (ID), som «jobber for en innføring av 18-årsgrense for omskjæring og annen kjønnskirurgi på friske barn», har selv fått sin rimelige andel av slike anklager.

Nå velger de dog selv å ta avstand når en annen organisasjon fremfører kritikk mot den omskjæring som praktiseres av jøder.

ID har meddelt via Facebook at de har levert inn en politianmeldelse mot hva de kaller «den danske fascistiske organisasjonen Nordfront». Dette etter å ha tatt del i Den nordiske motstandsbevegelsens folkeopplysningskampanje i forbindelse med den jødiske høytiden Yom Kippur.

ID hevder at Motstandsbevegelsens aktivister har uttalt hatefulle, diskriminerende og løgnaktige påstander om at jødiske mohel etter omskjæringen av guttebarn suger blod fra barnets penis.

Samtidig innrømmer de:

Det er sant at det innen jødedommen finnes et ritual som innebærer at den utførende rabbi med munnen skvetter vin rundt barnets penis og suger opp blodet etter omskjæringen. Ritualet kalles metzizah b’peh. Det utføres ennå i en rekke forsamlinger rundt om i verden, men så vidt vi vet har det lenge vært utfaset i Danmark…

Videre mener man at det er krenkende å mistenke pedofili når en voksen rabbi etter omskjæringen legger sine lepper rundt guttebabyens penis for deretter suge blod.

Innlegget på Intact Denmarks hjemmeside slutter med setningen:

Intact Denmark tar sterk avstand fra diskriminering og hatforbrytelser.

På organisasjonens hjemmeside kan man lese:

…så vel gutter og jenter som interseksuelle barn har rett til sine egne kropper…

Les også:
Dagens video: Jødisk omskjæring
Danmarks statsminister lefler for jødene i saken om omskjæring – folket er rasende!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

En tanke som har slått meg er denne; vi vet at PTSD er et resultat av voldsomme opplevelser(ulykker, overgrep, katastrofer, osv). Er det urimelig å anta at pga denne skikken(omskjæring av spedbarngutter), oppstår et traume som påvirker jødenes seksualitet og forklarer deres monomane opptatthet av sex, især pervertert sex, som de da så gjerne vil «dele» med oss goyim? Uansett; slike overgrep mot spedbarn må forbys, og som jødene selv sier vil det føre til massiv aliyah(utvandring), fra våre hjemland, noe som utvilsomt vil tjene oss. Å bli kvitt jødene ville være en velsignelse! Da kunne også problemet med muslimsk… Les mer »

Sverre Holm
Sverre Holm
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

Vil også tro at denne omskjæringen gjør noe med dem ja. Fra å bli født, til å få et traume, til å få en diagnose.

H.L
H.L
2 år siden

Konfliktskye ynkrygger gir fort etter for media. Der ser man ihvertfall hvilke krefter som er å regne med, og hvilke som ikke er det.

Sverre Holm
Sverre Holm
2 år siden

Virkelig svakt av dem.

N.S
N.S
2 år siden

Gå til anmeldelse for hva? Noe de selv må innrømme faktisk er sant. For noen feige idioter. Alle kan jo lete opp denne praksisen og se at det er sant, og at det praktiseres av mange jøder den dag i dag.

Steinar
Steinar
2 år siden

«Å nei, vi må ikke være som dem. Så da glemmer vi alt vi jobbet mot og heller signaliserer motstand mot Motstandsbevegelsen».

Latterlig!