Hjem Nasjonal kamp Media Kulturarbetarna: «Min kamp» – del 8

Kulturarbetarna: «Min kamp» – del 8

5

RADIO Podkasten Kulturarbetarna gjennomgår Motstandsbevegelsens unike utgave av Adolf Hitlers bok «Min kamp».

Den svenske podkasten Kulturarbetarna, med Christoffer Dulny som programleder, har invitert Motstandsbevegelsens Jimmy Thunlind for å snakke om Motstandsbevegelsens svenske utgave av Adolf Hitlers bok «Min kamp».

Motstandsbevegelsens unike utgave av «Min kamp» inneholder en nøye gransket oversetning fra tysk til svensk. Dessuten inneholder den fotnoter som forklarer konteksten rundt navn, steder og hendelser, men som ikke forulemper leserens egen evne til å resonnere gjennom å fortelle hva den opprinnelige forfatteren mener i sine resonnement.

Boken er til salgs på Greenpilled.com.

Lytt til del 8 nedenfor:
Listen to «Kulturarbetarna #16 – Min [email protected] del 8 [med] Jimmy Thunlind» on Spreaker.

Les også:
«Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Birgitta
Birgitta
1 år siden

Første gang jeg las Mein Kampf hadde jeg samme følelsen som jeg hadde første gangen jeg las Koranen….
Jeg var full av forutintatthet og lette febrilsk etter ‘stygge’ pasasjer’….
Til min egen tilfredsstillelse fant jeg noen , som jeg vridde febrislk på.
Innerst inne måtte jeg innrømme ; Boken var ikke så verst !!
Mitt råd er å lese bøker du har hørt mye stygt om med nye friske øyne .
Da ser du at boken er full av visdom OG KRAFT.
Slik er det med Mein Kampf også !!

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Birgitta
1 år siden

Får et inntrykk av at du troller her. Forsøker å sette koranen på samme hylle som Mein kampf? Det samme om dine tidligere innlegg der du snakker om Hitler og Stalin med samme beundring. Folk som leser dine kommentarer vil kanskje tro du er medlem av Motstandsbevegelsen og da få inntrykk av at vi dyrker Stalin og Koranen, er det det som er din hensikt her?

Vil uansett informere om at Motstandsbevegelsen ikke dyrker hverken Koranen eller Stalin, slik at det ikke blir noe missforståelse her.

Birgitta
Birgitta
Svar til  Gjallarhorn
1 år siden

Du , jeg er overhode ikke medlem av Motstandsrøreølsen. Jeg er bare en individualist og kanskje høgre -anarkist ? Jeg prøver å finne mine egne ord og vendinger… OG , jeg dramatiserer litt opp . Gir språkelige bilder. Jeg mener at på denne måten kan folk våkne litt opp fra dvalen… Vi diskutrerer Mein Kampf her , og at en kanskje ikke skal ta alt helt bokstavelig… Kanskje har folk litt forskjellig måte å utrykke seg på ? Jeg mener de orginale nasjonal.sosialistene var mere liberal slik at det gikk an å utrykke seg på forskjellige måter . Vi trenger… Les mer »

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Birgitta
1 år siden

Er man litt for svevende til sinns så er man ideologisk rotløs og hopper gjerne fra det ene til det andre hva gjelder ideologi og verdensanskuelse, …en søkende med andre ord. I Motstandsbevegelsen har vi som kjent plantet våre røtter i nasjonalsosialismen og ikke unaturlig da så har vi felles meninger om mangt. Men selvfølgelig også til tider uenigheter når det kommer til de mindre saker. Men nei, vi hopper nok ikke så langt fra det å være nasjonalsosialist i det ene øyeblikket til å fremstå som kommunist eller muslim i det neste. Om så var tilfellet hadde sikkert Alliansen… Les mer »

Birgitta
Birgitta
Svar til  Gjallarhorn
1 år siden

Jeg vil gjerne kommentere dette med Stalin og kommunismen. Det er helt feil slik du fremstiller det at jeg sympatiserer med kommunismen og Stalin. Jeg vil bare ha frem den fulle og hele sannheten om hvorfor det ble krig mellom Stalin og Hitler. For jeg tror egentlig ingen av de ville ha krig. Hvorfor ble det da satt igang en meningsløs krig , som ingen av de kunne vinne ? Hvem var det som egentlig ville denne krigen ? Stalin hadde en svær konflikt med jødene. Omtrent like stor konflikt som det Hitler hadde. I Sovjet så ble ikke jødene… Les mer »