Hjem Nyheter Lærer og LHBTQ-aktivist avslørt som pedofil

Lærer og LHBTQ-aktivist avslørt som pedofil

1

PEDOFILI En spesialinnsats fra lokalt politi, statlig politi og FBI avslørte LHBTQ-læreren og to andre som aktive pedofile. På stedet der de skulle realisere sine syke lyster, ventet (voksne) politifolk.

Eric Rohman, lærer og pedofil. Foto: National File.

Eric Rohman, en 41 år gammel lærer i Michigan, har skapt seg et navn ved å håne alle dem – elever så vel som foreldre og kolleger – som han ikke finner tilstrekkelig «woke». Som ansatt i skolesystemet har han presset LHBTQ-agendaen sin på elever og foreldre – samt skolestyremøter. Nå er han arrestert, siktet for pedofili.

En såkalt sting-operation av Isabella County Sheriff’s Office har så langt ført til tre arrestasjoner. I følge lokale rapporter ble de assistert av blant annet agenter fra FBI og Michigan State Police. De tre pågrepne er tiltalt for å ha planlagt å forgripe seg på mindreårige. Politiet forteller at de tre tiltalte har kommunisert, via ulike sosiale medie-apper, med lokkefugler som har utgitt seg for å være barn. De ble alle tre arrestert for å ha oppsøkt et sted med den hensikt å ha sex med et barn.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hans-Simon Dahle
Hans-Simon Dahle
6 måneder siden

Godt at slike perverse overgripere blir tatt iblant, så de ikke kan fortsette å ødelegge unge gutter, som det vel er snakk om. At de har klart å infiltrere skoleverket og får spre sine syke ideer for barn og unge er noe foreldre må reagere på og kjempe mot, på vegne av sine barn. Aller helst hadde jeg sett at de ble effektivt luket ut, tiltalt, dømt og fengslet på livstid, uten mulighet for å komme ut. I fengsel ville de blitt håndtert av andre innsatte, som forakter slike perverse overgripere og ødeleggere av barn og unge.