Hjem Nyheter Norden Lokalpolitiker forferder seg over Motstandsbevegelsens 1. mai demonstrasjon: «De vil ødelegge en...

Lokalpolitiker forferder seg over Motstandsbevegelsens 1. mai demonstrasjon: «De vil ødelegge en fin dag»

6

SVERIGE Kommunalrådet i Uppsala hevder at Den nordiske motstandsbevegelsen «vil ødelegge» for vanlige innbyggere ved å holde 1. mai-demonstrasjon i byen.

Kommunalrådet i Uppsala, sosialdemokraten Erik Pelling, lot seg intervjue av Aftonbladet på onsdag, hvor han oppgir sin misnøye over at demonstrasjonsretten også gjelder for politiske organisasjoner som sosialdemokratene ikke liker.

– De som går i NMR-marsjen blir ikke spesielt mange – men vil forårsake store kostnader. Det vil koste multum, sier Pelling til Aftonbladet.

Pelling legger skylder på hvor mye saker og ting koster på Den nordiske motstandsbevegelsen, og ikke på motdemonstrantene som kommer dit for å vandalisere og kaste gjenstander på politihester og vanlige folk som venstreekstremister gjorde i Kungälv i fjor.

Til Aftonbladet antyder Pelling at han støtter for kommunen dyre motdemonstrasjoner med en uttalelse om at «vi aksepterer ingen voldsforherligende ekstremister på våre gater». I tillegg til dette krever han «stor politiovervåking» tross at slikt så klart koster mer penger for kommunen.

Men Den nordiske motstandsbevegelsen koster ikke bare penger, ifølge Pelling, men har også til hensikt å ødelegge vanlige folks fine dager. Å gjøre livet surt for vanlige innbyggere er motivet bak Den nordiske motstandsbevegelsen 1. mai-demonstrasjon i Uppsala, ifølge Pelling.

– Det er også dyrt i så måte at de ødelegger en herlig dag. Mange hviler ut etter Valborg, møter våren i Uppsala med nære og kjære, andre går i demonstrasjonstogene. Det pleier å være en fin dag i Uppsala. Det er det de vil ødelegge, sier han.

Til forskjell fra sin sosialdemokratiske partikollega i Kungälv, Miguel Odhner, tenker ikke Pelling forsøke stoppe Den nordiske motstandsbevegelsens 1. mai-demonstrasjon. Derimot håper han å få bestemme over politiet angående Motstandsbevegelsens marsjrute.

6
Delta i debatten

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
KatrineRichardHanneJørgenRoar Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
David
David

Marxisme er ideologienes svar på ondartet kreft.. Måtte folket våkne.
Motstandsbevegelsen derimot viser vei.
Hill seier!

Roar
Roar

Sutre, sutre, sutre…. slik forsøker de å få sin vilje med å kneble politiske meningsmotstandere.

Jørgen
Jørgen

De utspekulerte Marxistene kan ryke og reise en viss plass

Hanne
Hanne

Han kan ta seg en bolle og holde kjeften sin igjen. Det er vi som redder en fin dag, og det bør han nå forstå en gang for alle.
Lenge leve nasjonalsosialismen. Vi seirer hver dag!

Richard

Det blir vel så komisk når alle disse forsøkene å sørge for no-platforming for nasjonalt sinnede blir såpass desperat og rabiat at dem avslører seg selve og sin egne hatefulle agenda overfor folkefelleskapet uten at man selv trenger å løfte et finger.

Katrine
Katrine

De vil alltid finne noe å ha et problem med, uansett hvor tåpelig klagene høres ut for andre.