Hjem Nyheter Mann brutalt angrepet for å ha stemt på Trump

Mann brutalt angrepet for å ha stemt på Trump

2

USA En video som har blitt lastet opp på YouTube viser hvordan en hvit mann blir angrepet av en mobb med afroamerikanere mens de roper «Du stemte Trump!»

22196

Opptaket, som skal være gjort på sondag den amerikanske byen Chicago, viser en middelaldrende hvit mann som blir brutalt angrepet og sparket liggende på bakken mens som tilskuere rundt roper «Han stemte Trump!»

Offeret som er kledd i en blå hettegenser og jeans prøver gjentatte ganger å stå opp og flykte tilbake til bilen sin, men to unge afroamerikanske menn fortsetter å angripe mannen samtidig som de blir heiet på av en kvinne som filmer.

Fra bak kameraet roper hun ut sammen med en annen mann: «Han stemte Trump! Bank han opp! Ikke stem Trump! Ikke stem Trump!» Minst fem mennesker synes å være involvert i angrepet.

Mannen, som skal ha fått sin bil og mobiltelefon frastjålet, skal også ha fått en alvorlig hjerneskade som følge av å ha blitt sparket i hodet kort tid etter videoen ble avsluttet. Politiet er fortsatt på jakt etter gjerningsmennene.

Den brutalt videoen er nok et eksempel på det ekstreme rasehatet som florerer mot hvite i USA, og som sjeldent blir rapportert om i massemedia.

Se filmen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=djx3T9IEc1A

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg