Hjem Nyheter Norge Massiv homopropaganda fra systemet – rettet mot barn og ungdom

Massiv homopropaganda fra systemet – rettet mot barn og ungdom

14

NORGE Systemet trapper opp homopropagandaen rettet mot barn og unge, og forsøker samtidig å skremme mennesker fra å ytre seg systemkritisk.

Det er informasjonstjenesten Ung.no som norske myndigheter nå aktivt bruker for å føre frem kulturmarxistisk homopropaganda. Nettstedet – som er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) – forsøker også å skremme de unge fra å drive med «hatprat» og oppfordrer også til angiveri.

Ukens tema på Ung.no er ikke helt uventet «Love is love» med tilhørende homoflagg. Dette i anledning av den pågående homofestivalen Oslo Pride, som denne uken arrangeres i hovedstaden.

Homopropaganda fra systemet

Blant artiklene som fører frem kulturmarxistisk homopropaganda kan nevnes: «Hva betyr regnbueflagget?», «Ordliste LHBTIQ» og «Er du lesbisk, bifil eller homofil?». Vi siterer fra sistnevnte:

Det er vanlig å prøve ut forskjellige måter å være på i ungdomstida. Dette betyr at mange også utforsker seksualiteten sin og sin seksuelle identitet. Noen tiltrekkes av personer av samme kjønn, mens andre kan oppleve disse følelsene i møte med personer av et annet kjønn. Mange tiltrekkes også av flere kjønn. Andre igjen tiltrekkes ikke av noen. Her finnes det ingen fasit.

I «Ordliste LHBTIQ» proklamerer norske myndigheter overfor barn og unge at det ikke eksisterer to kjønn, og at dette kun er en «idé».

Normer er uskrevne regler vi møter på i samfunnet. Tokjønnsnormen er ideen i samfunnet om det kun finnes to kjønn, mann eller kvinne. Tokjønnsnormen er basert på tanken om at kjønn er det samme som kropp. Normen fører til at alle andre kjønnsidentiteter og kropper (f. eks. transpersoner og interesex-kropper) blir snakket lite om og/eller sett på som noe annerledes.

I artikkelen «Jente, gutt eller…?» presiseres det at kjønn er mer enn biologi, og at det kun er individet som kan vite hva man er. Som bevis for at det finnes langt flere enn to kjønn, legger man frem det man velger å omtale som «intersex-barn» – altså et avvik som omfatter en særdeles liten gruppe barn (mindre enn ti per år) som blir født med «kjønnsorganer som ikke er entydige». Derfor, mener myndighetene, at det fra naturens side finnes et «mangfold» av kjønn og at man selv kan velge fritt hva man er:

Det er du selv som eier din kroppsidentitet og bestemmer selv hvilket kjønnsuttrykk du trives best med. Husk at det kun er du som har fasiten på hvilken kjønnsidentitet og hvilket kjønnsuttrykk som gjør deg lykkelig. Samfunnet har i mange år sortert mennesker etter to kjønnskategorier. Det kommer gradvis flere forståelser og kategorier som inkluderer flere måter å være kjønn på.

Også på systemets barnekanal NRK Super er det store mengder med homopropaganda. Les artikkel om dette HER.

For å gjøre det hele ennå mer forvirrende for barn og unge, kan man i samme artikkel lese om at det ikke er uvanlig å være «født i feil kropp» og at dette naturligvis er noe som kan fikses med «kjønnsbekreftende behandling». Eller hva med å være «genderqueer» som fritt kan bytte mellom å være gutt, jente eller ingen av delene?

Å være genderqueer betyr at man har en kjønnsidentitet som verken er jente eller gutt. Genderqueer er et samlebegrep, og det finnes mange ulike måter å kjenne på kjønn på. Man kan for eksempel kjenne seg som både gutt og jente, som ingen av delene eller man kan oppleve av kjønnsidentiteten veksler mellom jente, gutt eller noe annet. På norsk brukes blant annet ordene ikke-binær, kjønnsskeiv og kjønnsfri.

Omfanget av homopropagandaen på denne siden er så stort, at Frihetskamp dessverre ikke har tid eller mulighet til å gå gjennom alt, da dette skulle vært særdeles tidkrevende og gjort denne artikkelen lang som en bok. Før vi tar neste emne, kan vi likevel runde av med at myndighetene oppfordrer barn og unge til å feire med homoflagget på 17. mai. Ikke fordi det er Norges nasjonaldag, men snarere fordi dette tydeligvis er «den internasjonale dagen mot homonegativisme».

«Hatprat» skal rapporteres inn til myndighetene – umiddelbart.

«Hatprat»

I artikkelen «Hva er hatprat?» understreker myndighetene at «hatprat er alvorlig», og at det til og med kan være straffbart dersom det rammer minoriteter (seksuelle, etniske eller religiøse) eller de med nedsatt funksjonsevne.

Å bli utsatt for hatprat kan ifølge myndighetene føre til at man blant annet: blir trist, får dårlig selvbilde, blir stresset, får mindreverdighetsfølelser, får dårlig konsentrasjon, søvnproblemer, får vondt i hodet, føler seg utestengt, føler seg alene, får dårlig matlyst eller får vondt i magen. Myndighetene oppsummerer det hele med at: «dette er ikke greit».

Har man blitt rammet hatprat oppfordres man også til å rapportere det til myndighetene, gjerne skole eller politi. Det samme gjelder så klart dersom man har «observert hatprat», hvor man oppfordres til angiveri. Det understrekes også at det er viktig å bli «tatt vare på» etter man har blitt rammet av hatprat.

Myndighetene vil også at man skal sikre bevis av hatprat i form av skjermdumper og lignende, og lenker avslutningsvis til en rekke tjenester som stopphatprat.no, politiet.no og politiets nettpatrulje.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
14 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Det er nettopp slik «opplysningsvirksomhet», med positiv vinkling, som er forbudt i land som feks Russland, der dette oppfattes som propaganda rettet mot barn og unge. Jeg er ikke for «hat» mot LHBTQ-personer, hverken i skrift eller handling, men barn og unge bør og må skånes for feilaktig og villedende «informasjon» fra statlig hold, som her. Det er lett å tenke at slike offentlige organer er dominert og styrt av LHBTQ-positivister/forkjempere, som gjør alt det de kan for å normalisere seksuelle avvik(minus – foreløpig – pedofili og sex med dyr), men som ikke har betenkeligheter med å hjernevaske barn og… Les mer »

Bjørg Marit Rasmussen
Bjørg Marit Rasmussen
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

Enig grusomt barn må skånes for en utvikling verden er syk

Richard
3 år siden

Degenerert kulturmarxistisk dekadanse er det våre såkalte folkevalgte og statlige etater beviselig bedriver.

Samtidig så kan jeg informere om at barnevernet aktivt søker etter homofile fosterforeldre for barn dem har i systemet. Sunne verdier ønskes uten tvil oppløst.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Vi lever i en stadig sykere verden. Hvor vil det ende?

Bjørg Marit Rasmussen
Bjørg Marit Rasmussen
3 år siden

Syk verden vi lever i i dag våre forfedre hadde snudd seg i graven. Hva i heiteste regler hviskes ut, og alt skal være lov. Syk syk verden, og for en sinnsyk utvikling. Manipulere barn til å tro at dette er det rette. Sykt. Ikke slett meg en gang.til hvor er ytringsfriheten tatt veien blir så firbannet

Tony
Tony
Svar til  Bjørg Marit Rasmussen
3 år siden

Hadde våre forfedre snudd seg i graven så er jeg sikker på at de hade
Snudd seg raskt tilbake i den.

Marius T
Marius T
3 år siden

Knus pedolobbyen!

Hill seier!

Inge
Inge
3 år siden

De gjør en kjempejobb med å få flere til å bli drittlei hele det forbanna innpåslitne regnbuesirkuset. Hater man det ikke fra før, så gjør man det ihvertfall nå, som meg! Send de tilbake inn i skapet! Dritt lei!

Tony
Tony
3 år siden

Brenn griseriet ned vekk med slik reklame ?

Asgaut
Asgaut
Svar til  Tony
3 år siden

Informasjon og kunnskap er sjelden feil. Ut fra hva noen av dere skriver skulle en nesten tro at «alle» unge ønsker å skifte kjønn. Dette gjelder et svært begrenset antall personer. Tenker at familier som står oppe i slike problemstillinger har nok av utfordringer i livene sine. Enkle fasitsvar fra folk som har null eller liten peiling hjelper neppe.

Roar
Roar
Svar til  Asgaut
3 år siden

Sannheten er nok slik at det nå har blitt langt flere enn tidligere som ønsker å bytte kjønn, og det skyldes nok utvilsomt den gift som homolobbyen indoktrinerer unge med. Ja, Asgaut, det er ennå ikke slik at «alle» unge ønsker å skifte skjønn, takk og lov, men …det har nok blitt langt flere enn tidligere. Og jeg tror heller ikke det vil stagnere eller minske sålenge homolobbyen får fortsette å spre sin gift til unge mennesker. Det vil nok være et problem som bare vil vokse, om ikke kulturmarxismen overvinnes.

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Asgaut
3 år siden

Jeg tenker at familier som oppmuntrer barna sine til å bytte kjønn, eller gir sitt samtykke til en kjønnsoperasjon i tidlig alder, burde bli fratatt foreldreretten og deretter tiltalt for barnemishandling. Barn er ikke modne nok til å ta en slik avgjørelse! Barn kan være svært lett å manipulere, det vil si at de ikler seg fort en rolle som foreldrene oppmuntrer til, og således vil de tilslutt tro de er noe annet enn hva dem er. Men denne identitetsforstyrrelse vil ikke nødvendigvis vedvare inn i voksenlivet, og da er det jo svært tragisk om vedkomne faktisk har gjennomført en… Les mer »

Asgaut
Asgaut
Svar til  Dr.Phil
3 år siden

Ok, Roar, dette blir mye generell synsing. Utfordrer deg derfor til å komme med tall vedrørende hvor mange som blir henvist til kjønnskorrigerende utredning, og tallene for hvor mange kjønnskorrigerende operasjoner som blir utført her i landet per år. Du må også gjerne finne tall som sier noe om utviklingen de siste årene. Så til Dr. Phil som sier følgende: «Jeg tenker at familier som oppmuntrer barna sine til å bytte kjønn, eller gir sitt samtykke til en kjønnsoperasjon i tidlig alder, burde bli fratatt foreldreretten og deretter tiltalt for barnemishandling.» Du hevder at foreldre kan gi samtykke til kjønnsoperasjon… Les mer »