Nordisk Radio lanseres!

  3

  NORDISK RADIO Motstandsbevegelsens svenske radiovirksomhet bytter navn og får sitt eget hjem på nettet. Fredrik Vejdeland kommenterer.

  Hei og velkommen til Nordisk Radio. Jeg heter Fredrik Vejdeland og er sjef for Motstandsbevegelsens radiovirksomhet i Sverige.

  Nordisk Radio er det som initialt var Radio Nordfront (navnet på hele den svenske radiovirksomheten, ikke bare programmet), som deretter ble Nordfront Radio og nå Nordisk Radio. Med dette siste navnebyttet vil vi signalere at vi utgjør en egen mediaavdeling og arbeider ved siden av Nordfront for felles mål.

  Denne siden, som vi har planlagt og jobbet med de siste månedene, har blitt til for at vi på kort tid ekspanderte så mye at vi ganske enkelt trengte en egen plass på nettet. På NordiskRadio.se vil du få informasjon om alle programmene, alle radiostemmene, sendingstider og mer opinionsdannende materiale.

  Etter å ha analysert situasjonen har vi kommet frem til at akkurat radio er et mer egnet verktøy for å kunne nå massene og tilby inngangsporter. Derfor kommer Nordisk Radio til å tilby en del annerledes saker enn tidligere. Vi vil eksempelvis prøve å blogge slik at dere kan bli enda mer kjent med radiostemmene, og slik at de kan interagere enda bedre med dere lyttere. Hold også utkikk etter utklippene; de vil inneholde viktige nyhetsinnslag, men også en hel del humor. Og de passer utmerket å dele på sosiale medier.

  Vel møtt!

  NordiskRadio.se

  Delta i debatten

  Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
  Abonner
  Bli varslet om
  guest
  3 Comments
  eldste
  nyeste flest stemmer
  Inline Feedbacks
  Vis alle innlegg
  Robert
  Robert
  3 år siden

  Veldig spennende. Dette er en enorm mulighet for mennesker som ønsker å publisere på plattformen, håper virkelig en griper sjansen. Dette kan bli en maktfaktor.

  Reodor
  Reodor
  3 år siden

  Håper Nordisk Radio vil satse på å spille litt visesanger fra alle de nordiske landene for det synes jeg er så koselig. Kanskje et par minutter med smånyheter lest opp på dansk, norsk og svensk kunne være et fast innslag også. ✌️

  Steinar
  Steinar
  3 år siden

  Supert!