Hjem Nyheter Europa Nyoppvåknet kvinne om «Dalai Lama-nasjonalisme» og «flyktninger» i Europa

Nyoppvåknet kvinne om «Dalai Lama-nasjonalisme» og «flyktninger» i Europa

1

NASJONALISME En tidligere venstreliberal feminist reflekterer over Dalai Lamas ønske om et Europa for europeere – en idé hun nå selv deler etter sin nasjonalistiske oppvåkning.

En ung kanadisk kvinne som går under navnet Critical Condition på YouTube har lagt ut en film der hun snakker om Dalai Lamas oppfordring til flyktingene i Europa om å reise tilbake for å bygge opp sine hjemland. I den 17 minutter lange monologen reflekterer hun over kommentaren til den åndelige lederen, en mann hun har hatt dyp respekt for gjennom hele sin ungdom, samt sin egen politiske reise og oppvåkning som har endret hennes verdenssyn radikalt.

I filmen sier hun blant annet:

– Det blir nødt til å finnes en forståelse for at en nasjon er knyttet til et folk. At kulturen er tilknyttet folket, og hvis det folket føler seg truet av en utvendig kraft, så fortjener de ikke å bli kalt skjellsord for det, den trusselen fortjener å bli anerkjent. Det europeiske folket har all rett til å stå opp mot en invasjon – mot den demografiske og kulturelle utskiftningen.

Den unge kvinnen, som frem til et år tilbake identifiserte seg som anarkist, har tidligere lagt ut filmer der hun forteller om hvordan de ekstreme endringene i samfunnet som følge av masseinnvandringen og kulturmarxistisk innflytelse har fått henne til å omfavne et nasjonalistisk verdenssyn. I en av hennes nyeste filmer, som gikk viralt med nesten 200 000 visninger på under en uke, forteller hun blant annet om hvordan hennes «tolerante» og «inkluderende» venstrevenner har brutt all kontakt på grunn av hennes nye politiske oppfatning, men at hun til gjengjeld har fått et sterkere bånd til sin konservative familie og da spesielt med sin far.

Hun avslutter filmen med å si at det å verne om sitt eget folk langt i fra handler om hat:

– Mine kjerneposisjoner er hva de er på grunn av medfølelse og vennlighet, som på overflaten kan virke rå eller kalkulert eller kanskje empatiløs, men jeg tror at med den minste bit av nyanse og innsikt kan man se at det kommer fra et sted av kjærlighet.

Se filmen nedenfor:

Les også:
Kvinner snakker om sin politiske oppvåkning

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
3 år siden

Har selv sett noen av videoene hennes. Hun forstod vel at hun var på vei til å bli en katte-dame om hun hadde fortsatt det destruktive løpet som sine libtard-venninner.

Mange andre våkner dessverre aldri i tide.