Hjem Artikler Og så kom de for å ta Hege Storhaug

Og så kom de for å ta Hege Storhaug

2

POLITIKK Bannlysningen av HRS markerer en ny normal for det «akseptable» ytre høyre i Norge. De kan enten akseptere dette eller fortsette å klamre seg til en falmende vrangforestilling.

Foto: Tore Sætre / Wikimedia (CC BY-SA 4.0) / Redigert av Frihetskamp.

Etter årevis med vræl, stønn og tårer kan venstresiden endelig godte seg over den forestående fjerningen av statsstøtten til HRS.

Dette burde ikke komme som noen overraskelse på noen. Etter seks år med nær konstant framgang for nasjonalistisk bevissthet er den nyliberale herskerklassen sulten på en seier, uansett hvor smålig, ubetydelig og symbolsk, og Hege Storhaug utgjør den mest åpenbare målskiven.

Dog jeg aldri har lagt skjul på mine synspunkter på kontrajihadismen som Storhaug mer enn noen annen i Norge har blitt et symbol for så la oss ha én ting klinkende klart: Ideen om at dette handler om at HRS ikke har levd opp til en aller annen vag ide om journalistiske etiske standarder er absurd.

«Journalistisk etikk» er et oksymoron i 2021. Et ensidig onaneringsparty som gir seg ut for å være fri og åpen debatt. En absurd parade på nivå med reality-TV der de glorifiserte dansende apekattene som utgjør vår kjære kjendisklasse behandles som politiske eksperter. I 2018 tok vestlige medier en 15-årig jente med klare tegn på føtalt alkoholsyndrom og presenterte henne som hun var en autoritet på klimavitenskap.

Etisk journalisme? Dette er dårlig komedie.

Så nei, det finnes intet grunnlag for å kutte støtten til HRS om ikke all annen mediastøtte skal kuttes sammen med den. Personlig mener jeg at den enkleste løsningen på etikk-problemet i journalismen ville være å forby jøder å eie noen form for media globalt, men hva vet jeg?

Uansett, støtten er så godt som borte allerede og mens HRS uten tvil vil være i stand til å betale regningene med sympatidonasjoner på sikt så bringer det opp et interessant spørsmål:

Hvordan akter Storhaug og co. å svare på dette?

Slik jeg ser det har Storhaug to valg den dagen støtten formelt inndras:

Valg 1: Hun kan forsøke å klamre seg til en illusjon av respektabilitet ved å skrive artikkel nummer én million om islam.

Valg 2: Hun kan publisere en artikkel på Rights.no med tittelen «Stå opp mot hvitt folkemord».

La meg gjøre en ting klinkende klart for enhver leser som fremdeles bærer på illusjonen om at å angripe islam i liberalismens forsvar fremdeles utgjør et akseptabelt skalkeskjul for å fremme motstand mot flerkultur og masseinnvandring:

DET FINNES IKKE NOEN AKSEPTABEL MOTSTAND MOT INNVANDRING LENGER.

Så du liker ikke masseinnvandring? – Du er en nazist.

Så du liker ikke Islam? – Du er en nazist.

Så du liker ikke eksperimentell vaksinering? – Du er en nazist.

Har det noensinne slått dere at hvis dere brukte litt mindre tid på å forklare hvorfor dere ikke er nazister og hvor mye dere elsker Israel og litt mer tid på å organisere dere langs en felles rasemessige identitet som omfavner alle våre fellesinteresser så ville dere faktisk ha utrettet noe de siste 20 årene?

Kunne ikke holde Frp ansvarlig. Kunne ikke få Geir Ugland Jakobsen inn på Stortinget. Kunne ikke stoppe den afghanske flyktningstrømmen. Kunne ikke engang hindre venstremobben i å ta fra HRS lommepengene sine.

Kontrajihadismens status i Norge per dags dato er, kort sagt, katastrofal.

Det eneste som mangler er at en av dere blir tatt med buksene nede på Discord mens de sexter med 13-åringer.

Om dere er klare for å innrømme det overfor deres selv eller ikke så er dere fanget her inne sammen med oss og har veldig lite igjen å tape på å samarbeide med oss.

Tenk nøye igjennom ditt neste trekk, Storhaug. Din lojalitet til Israel hindret ikke venstresiden i å ta fra deg lommepengene dine, og når kulturkampen her har eskalert til amerikanske tilstander så kommer det ikke til å hindre rabide venstreekstremister i å sparke inn døren din heller.

På tide å la kommentarfeltet ditt lede deg og ikke motsatt.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
9 måneder siden

Storhaug, Document, Resett… De er alle såkalt «nasjonalkonservative» medier, og tillater skarp islam- og liberalistkritikk, samtidig som de forsvarer «gode muslimer»(de som tilsynelatende tilpasser seg norske forhold). Men når det kommer til ÅRSAKEN til våre vedvarende problemer er de ytterst systemlojale i forsvaret for jødene og staten Israel, og er livredde for såkalt «antisemittisme». De fungerer som portvoktere for narrativet om Norge som godhetens representant på jord, og tillates i det «meningsmangfoldet» vi angivelig har, i ytringsfrihetens navn. Det de frykter er å bli slått i hardkorn med ekte nasjonaliste, aka nazister; der har de stor berøringsangst. Men noen takknemlighet… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
9 måneder siden

Kanskje like greit å fjerne hele pressestøtten. Storhaug og co kommer nok til å greie seg og fortsette å opplyse oss om at venstresiden er de ekte fascistene, jødene er våre allierte og at islam er et problem siden de ikke elsker homofili, abort og feminisme (som visstnok er «våre verdier»).