Hjem Nyheter «På tide å dø» – afrikaner henrettet småbarnsfar i Miami

«På tide å dø» – afrikaner henrettet småbarnsfar i Miami

2

UTRIKES Afrikaneren Tamarius Blair Davis Jr. skjøt ihjel en småbarnsfar, idet denne forsøkte å beskytte spedbarn han rettet en pistol mot.

Dustin Wakefield. Bilde: Facebook.

Tidlig onsdag kveld lokal tid ble småbarnsfaren Dustin Wakefield henrettet av afrikaneren Tamarius Blair Davis Jr. på en uteservering i Miami, Florida.

— Denne fyren kom inn med en pistol han viftet med og sa at det er på tide å dø. Han rettet pistolen mot sønnen hans, og Dustin sa «han er bare en gutt» og stilte seg mellom sønnen og drapsmannen, som deretter skjøt ham. Han skjøt ham flere ganger mens han lå på bakken, forteller offerets onkel Mike Wakefield til Miami Herald.

Rett etter skytingen ble drapsmannen fanget på film idet han stod på åstedet og danset, omringet av skrekkslagne tilskueres skrik.

Davis flyktet fra stedet og ble siden funnet liggende på bakken i en grend med et stort flir om ansiktet. Han lot seg pågripe av politiet. Handlingen forklarer han med at han var høy på sopp og følte seg mektig.

Onkelen har etter drapet startet en GoFundMe-kampanje. Folk har i denne stund sendt inn over 200 000 dollar til for å støtte den nå farløse familien.

Les også:
At hvite liv betyr noe «knytter seg i magen» hos AP-ordfører
Budskapet «White Lives Matter» trigger SV-politiker

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
8 måneder siden

Kriminelle afrikanere blir gjort til helgen og får statuer etter seg, mens hvite ofre blir ignorert. Kanskje en smule opp ned? Nei, på tide med White Lives Matter, rasende hvite i fullt opprør. Det hadde kanskje ikke blitt fremstilt like bra som BLM i jødepressen, men pytt pytt 🙂

Roar
Roar
8 måneder siden

Narkomane er en samfunnstrussel, som burde fjernes fra gatene og gjort rusfrie med tvang. Og narkolangere burde henges.