Hjem Nyheter Putin: Ny krig i Midtøsten vil skape masseinnvandring til Europa

Putin: Ny krig i Midtøsten vil skape masseinnvandring til Europa

7

UTENRIKS En ny krig i Midtøsten risikerer å skape enda en masseinnvandringsbølge til Europa, advarer Russlands president Vladimir Putin.

På lørdag holdt Russlands president Vladimir Putin en pressekonferanse sammen med Tysklands forbundskansler Angela Merkel i Russlands hovedstad Moskva. Under pressekonferansen advarte Putin mot konsekvensene av å starte en ny krig i Midtøsten.

– Jeg vet hva konsekvensene vil bli. Det vil forårsake en masseutvandring av mennesker fra deres hjem. Det vil starte en ny flod av mennesker til Europa og andre regioner. Det vil slutte med en humanitær, religiøs og økonomisk katastrofe. Den internasjonale økonomien vil rammes hardt.

Putin sier dog at han ikke tror at noen krig kommer til å bryte løs, men oppfordrer alle involverte parter til å gjøre hva de kan for å unngå at situasjonen eskalerer. Den russiske presidenten peker blant annet på at atomavtalen med Iran bør bevares, noe man mener at iranerne selv er villige til å gjøre.

Les også:
Krig for Israel fører masseinnvandring til Europa
Yinon-planen og Stor-Israel
FILM: Tucker Carlson hinter om hvem som står bak masseinnvandringen – på live TV
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid
FILM: Kalergi-planen – Hvitt folkemord?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Grim
2 år siden

Putin er en sterk leder, våre øst-slaviske brødre vil huske det. De vil aldri glemme sviket som bolsjevikene og Trotskij med flere bedrog Tsar riket i Øst. Før i tiden ble kriger vunnet av den sterkeste og ofte redeligste. I dag drepes uskuldige og sivile med hjelp av en joystick og en klam hånd av en Mr.nobody

Hans-Simon
2 år siden

Putin og Russland har lenge spilt en konstruktiv rolle i verdenspolitikken, ved å støtte Assad i Syria og bekjempe IS, ved å knytte viktige bånd til Iran og Kina, og påvirke, sammen med Erdogan, partene i Libya til våpenhvile. Så mens Trump er i sionistenes vold og nære på har startet krig med Iran, har Putin spilt på diplomatiske strenger, med til dels gode resultater. Han er selvsagt en maktpolitiker, som alle politikere, men han skjønner mer av maktspillet enn feks Trump gjør, og spiller sine kort med forstand. Russland har lært en bitter lekse av sovjet(bolsjevik)tyranniet de levde under… Les mer »

Marius
Marius
2 år siden

Den evige gullsmeden

Espen
Espen
2 år siden

På tide kristen-sionistene som underkaster seg jødene og anser dem som sine herrer snart forstår at krig for Israel fører masseinnvandring til Europa.

Steinar
Steinar
2 år siden

#NoMoreWarsForIsrael

Steinar
Steinar
2 år siden

Det sier seg jo selv at sionistenes krigføring i Midtøsten skaper ringvirkninger. Og som Tucker Carlson sa: De samme krefter som vil at vi skal krige deres krig i Midtøsten, er de samme krefter som forteller oss at vi må ta til oss arabere fra Midtøsten.

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Det er jo ganske logisk. Men Israel-venner er ikke akkurat kjent for å tenke logisk. Religiøs fanatisme overskygger all tankekraft og gjør dem til blinde sauer som lar seg lede av slakteren.