Hjem Nasjonal kamp Media Radio Nordfront Direkte #100

Radio Nordfront Direkte #100

1

RADIO I kveld slipper Radio Nordfront avsnitt nummer 100! Henrik Agerhäll medvirker som gjest.

Kveldens emner

  • Den norske aktivisten Andreas Haglund Arnesen medvirker for å fortelle om hendelsen der AFA-pakk i Oslo fikk GRISEBANK av Motstandsbevegelsen.
  • Henrik Agerhäll satt i kommunestyret i Umeå mellom 2014 og 2018. I løpet av hans tid rakk han å bli utesluttet fra Sverigedemokratene, få nye sensurregler rettet mot seg samt trollet hele bystyret med fantastiske forslag. I kveld gjester han Radio Nordfront for å fortelle om sine gjerninger.
  • Nylig ble en 17 år gammel gutt kalt til rektor og skoleinspektøren fordi de var «bekymret» for hans politiske synspunkter. Hør opptaket og 17-åringen fortelle om hendelsen. Pär Öberg vil gi tips hvordan man som ung nasjonalist bør opptre i slike situasjoner.
  • En ny undersøkelse viser at svenskene har fått dårligere kondisjon, og ifølge undersøkelsen er det så ille at 46 prosent av alle arbeidsføre i Sverige ikke kan ta en 10-minutters spasertur i et raskt tempo uten hvile. Tobias Lindberg har sett nærmere på studien.
  • Martin Saxlind forteller om hvordan en amerikansk misjonær forsøkte å frelse innfødte på den lille indiske øya North Sentinel Island, som blir beskrevet som «verdens farligste stamme». De lever i prinsippet helt isolert og antas å ha unngått nesten all kontakt med omverdenen i 60 000 år.

Lytt til sendingen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
3 år siden

[…] Haglund Arnesen skal medvirke i kveldens Radio Nordfront og fortelle om saken. I Radio Nordfront-artikkelen finnes det også en film hvor man kan se AFA bli […]