Hjem Nyheter Ron Paul: Avskaff FBI!

Ron Paul: Avskaff FBI!

1

USA Etter avsløringer om hvordan FBI finjusterte Twitters sensuroperasjoner, ber tidligere kongressmedlem Ron Paul at det føderale politibyrået skal avskaffes.

Ron Paul. Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0).

Under offentliggjørelsen av de såkalte Twitterfilene har det blant annet kommet frem at FBI detaljstyrte Twitters sensur av meningsmotstandere. Som et eksempel har det kommet frem at den tidligere sikkerhetssjefen på Twitter, jøden Yoel Roth, mottok 150 e-poster fra FBI-agenter mellom 2020 og 2022.

Som regel gjaldt e-postene krav fra FBI om å fjerne «desinformasjon» og «utenlandsk påvirkning» fra plattformen – med andre ord innlegg som kritiserte myndighetene generelt og demokratene spesielt.

Som Frihetskamp tidligere har rapportert, kreves det nå av alt flere stemmer i USA at FBIs innblanding i politisk sensur granskes i dybden. En som imidlertid mener dette ikke er nødvendig, er den libertarianske opinionslederen Ron Paul, som frem til 2013 representerte republikanerne i den amerikanske kongressen.

Paul skriver på sin nettside at avsløringen i seg selv er et bevis på hvorfor FBI rett og slett må avskaffes.

«Nå har vi bevis på at FBI (sammen med amerikanske etterretningsbyråer og Department of Homeland Security) har handlet gjennom ‘private’ sosiale medieselskaper for å manipulere hva amerikanere har lov til å si når de kommuniserer med hverandre», skriver Paul og lurer på om det finnes noe mer uamerikansk enn dette.

Ifølge Paul trenger ikke amerikanere FBI, CIA og andre føderale byråer hvis de opptrer som fiender av staten. «Avskaff FED … [den jødisk-amerikanske sentralbanken. red. anm.] og avskaff Federal Bureau of Investigation!» avslutter Paul sitt innlegg.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Trodla Gubben
Trodla Gubben
1 måned siden

I denne sammenhengen har Ron Paul åpenbart flertallet av folket bak seg, for det er utvilsomt klarere enn et lys at FBI har gått ut på dato.