Hjem Nyheter Sanseløs krigshets fra visepresidentens underordnet i USA

Sanseløs krigshets fra visepresidentens underordnet i USA

2

USA Demokraten Nancy Pelosi krever «den mest kraftfulle gjengjeldelsen» for Russlands angrep på Ukraina, etter diskusjoner med tjenestemenn i Warszawa og Kiev.

Demokraten Nancy Pelosi, talskvinne i Representantenes hus. Foto: Public domain

Nordfront skrev forrige uke om Storbritannias krigerske kvinnelige utenriksminister Liz Truss. Den amerikanske demokraten Nancy Pelosi, medlem av Representantenes hus, ser nå ut til å være barn av samme ånd.

Det var etter et møte med den polske presidenten Andrzej Duda på mandag at Pelosi uttalte at «Washington og dets allierte må trappe opp innsatsen mot Moskva», og oppfordret til «de kraftigste mulige militære responser» og «de kraftigste tenkbare sanksjoner» for å «tydeliggjøre at dette [Russlands krigføring i Ukraina] ikke er akseptabelt».

Hun fortsatte:

Det er ikke hensiktsmessig for oss å svare på en alvorlig trussel fra Russland med mindre kraftige mottiltak enn det.

Pelosi understreket at russerne allerede, ved å angripe sin nabo, har levert en trussel av det kaliberet. Hun bemerket videre at den amerikanske delegasjonen på møtet «diskuterte den store betydelsen som partnerskapet mellom USA og Polen har for sikker leveranse av sikkerhet, økonomisk og humanitær bistand til Ukraina» og snakket om «viktigheten av å styrke NATO-alliansen».

Russia Today (RT) kommenterer:

Disse to nasjonene har bistått Ukraina med betydelige mengder militær utrustning og ulike andre former for støtte. Washington har brukt titalls milliarder på å forsyne landet med tungt artilleri, droner, helikoptre, pansrede kjøretøy, ammunisjon og håndvåpen. Vestlige nasjoner har innledet en kraftig sanksjonskampanje med det formål å «isolere» og «lamme» den russiske økonomien, som svar på den militære operasjonen.

I en egen uttalelse etter mandagens møte påpekte den polske presidenten at de to landene også diskuterte hvordan de skulle styrke «NATOs østre flanke» ytterligere.

Etterspør amerikanske kjernefysiske våpen på polsk mark

Warszawa har de siste ukene presentert en rekke omfattende «sikkerhetsforslag» som involverer både dets eget land og Ukraina, og har også oppfordret USA til å «lette overføringen av amerikanske krigsfly og tropper til Kiev». Man har til og med etterspurt plassering av amerikanske kjernefysiske våpen på polsk mark.

Russiske tjenestemenn har på sin side, gjentatte ganger, bedt om en slutt på ytterligere våpenleveranser til Ukraina og advart om at en utplassering av amerikanske kjernefysiske våpen i Polen vil utløse «et svar in natura» fra Moskva.

Samme retorikk av Pelosi etter lynvisitt i Kiev

Pelosis besøk i Polen ble etterfulgt av et «overaskelsesstopp» i Kiev forrige helg, der hun og andre amerikanske «lovstiftere» møtte Ukrainas jødiske president Volodymyr Zelenskyj og andre topptjenestemenn. I en uttalelse etter besøket deklarerte Pelosi at Amerika «står opp for Ukraina» og «kommer til å være der til striden er over».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
8 måneder siden

Kognitivt svekket Pelosi – som er over 80 – illustrerer det faktum at Ukraina blir brukt som «brohode» overfor Russland, og at ukrainsk infrastruktur samt militære og sivile tap ikke betyr «shit». Det kan og skal ofres i den sionistisk-globalistiske krigen mot Russland, som skal tvinges i kne og underkaste seg det globale diktaturet som har vært i emning siden 2.verdenskrig, ja egentlig lenge før det.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
8 måneder siden

USA og NATO har ventet lenge på denne krigen, de har provosert den frem og ønsker at den eskalerer.