Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Studiesirkel med sosialt samvær og store nyheter i Rede 1

Studiesirkel med sosialt samvær og store nyheter i Rede 1

4

MOTSTANDSBEVEGELSEN Lørdag 24. november samlet medlemmer og aktivister fra Rede 1 seg på Østlandet for sosialt samvær med gode kamerater. På programmet sto god mat, diskusjoner, studiesirkel og en stor nyhet.

Det var et sted på Østlandet som medlemmer og aktivister fra Motstandsbevegelsens Rede 1 samlet seg en lørdag ettermiddag og kveld for sosialt samvær. Hovedposten på programmet var studiesirkel, men før det ble et enklere måltid som et medlem hadde forberedt satt til livs, til stor glede for sultne tilreisende.

Etter at alle hadde ankommet og spist var det tid for en studiesirkel om temaet rase, viktigheten av rase og hvorfor rasespørsmålet er viktig i vår ideologi, nasjonalsosialismen. Grunnlaget for diskusjonen var de to bøken «Rase – Det avgjørende spørsmålet» og «Rase, evolusjon og oppførsel» av Jürgen Rieger og J. Philippe Rushton. Utover kvelden ble det livlige diskusjoner og alle fikk noe å tenke videre på med seg hjem.

Det siste punktet på programmet var den store nyheten om at Tommy Nyberg fra og med lørdag 24. november avgår som redesjef for Rede 1 og overgir posten til Rede 1s tidligere nestsjef, Eskil Nielsen. Tommy Nyberg har vært en fremragende leder for Rede 1 og har tatt redet til nye høyder, fra den første offentlige aktiviteten i redet til høydepunktet som var torgmøtene i Fredrikstad og Moss forrige måned. Nyberg vil fortsette med andre oppgaver som medlem av Riksrådet i Norge. Eskil Nielsen har vært nestsjef i Rede 1 og har i tillegg til å ha hatt ansvaret for offentlige aksjoner, vært stedfortreder for Tommy Nyberg og han har vært sikkerhetsansvarlig under offentlige aktiviteter. Eskil Nielsen har virkelig gjort seg fortjent til oppgaven som redesjef og redaksjonen på Frihetskamp gratulerer og ønsker ham lykke til!

Eskil Nielsen (t.v.) og Tommy Nyberg (t.h.).
Eskil Nielsen (t.v.) og Tommy Nyberg (t.h.).

Frihetskamp har vært i kontakt med sjefen for Den nordiske motstandsbevegelsens norske gren, Haakon Forwald for en kommentar.

Hei Haakon! Kan du si noen ord til Frihetskamps lesere om forfremmelsene til Nyberg og Nielsen?

– Først og fremst store gratulasjoner til Eskil, som er en person som har utmerket seg på mange måter, både hva gjelder offervilje, fanatisme og lojalitet til bevegelsen og kampen. Jeg er overbevist om at vi har rett mann på rett plass, og at han vil ta redet til nye høyder.

Sist, men ikke minst, vil jeg naturligvis takke Nyberg for hans innsats. Han har oppnådd store ting med Rede 1, og det er et solid fundament han nå overlater til Eskil. Nyberg er jo også medlem av det norske riksrådet, og har en hel del arbeidsoppgaver der som han nå kan fokusere fullt og helt på, og da bistå med å ta organisasjonen til nye høyder.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Gratulerer med forfremmelsene Nyberg og Nielsen 🙂

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
2 år siden

Hell Eskil! : )

Ronny Bårdsen
Ronny Bårdsen
2 år siden

Gratulerer så mye Eskil! Dette blir nok veldig bra. Nyberg har gjort en fantastisk innsats for rede 1 og hele bevegelsen. Posisjoner blir flyttet fremover og vi går mot lysere tider. Hill seier!

HMF
HMF
2 år siden

Gratulerer til både Eskil og Tommy. To flinke og gode mennesker.