Hjem Nyheter Trump truer med å bombe iranske kulturskatter

Trump truer med å bombe iranske kulturskatter

6

UTENRIKS På Twitter svarer Donald Trump Irans løfter om gjengjeldelse etter det amerikanske terrorangrepet i Bagdad hvor den iranske generalen Qassem Soleimani ble drept. Ifølge Trump har USA siktet på 52 iranske byer og steder med uvurderlige kulturskatter.

«Iran prater veldig modig om å slå til mot visse amerikanske ressurser som hevn for at vi befridde verden fra deres terroristleder» – slik innleder USAs president Donald Trump en serie tweets som svar på Irans trussel om gjengjelding etter USAs terrordrap på den iranske generalen Qassem Soleimani.

Ifølge Trump har de allerede 52 steder i Iran i siktet, blant annet steder som inneholder uvurderlige kulturskatter for landet:

La dette være en ADVARSEL om at hvis Iran slår til mot noen amerikaner, eller amerikanske ressurser, har vi 52 iranske steder i siktet (som representerer de 52 amerikanske gislene som Iran tok for mange år siden), noen på et veldig høyt nivå og viktige for Iran og den iranske kulturen, og disse målene, og Iran selv, VIL BLI TRUFFET VELDIG RASKT OG VELDIG HARDT. USA vil ha ingen flere trusler.

Samtidig har shiamuslimske og Iran-lojale militser i Irak gitt ordre om å senest søndag kveld evakuere alle amerikanske mål i landet og at alle som er nærmere disse målene enn én km risikerer å bli skadd i gjengjeldelsesangrep.

Lørdag kveld ble også mål i nærheten av USAs ambassade i Bagdad truffet av raketter, samt en flybase med koblinger til USA like nord for den irakiske hovedstaden.

Les også:
FILM: Hvordan Israel-lobbyen kontrollerer USA
Nigel Farage peker ut den jødiske lobbyen: «De har umåtelig stor makt i USA»
Stadig flere amerikanere er kritiske til Israel
Krig for Israel fører masseinnvandring til Europa

6
Delta i debatten

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MimirRoy VeyGanz von SelbstMorten Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Morten
Morten

Å ødelegge kulturskatter, uansett hvor det skulle være, er bare helt forbanna uakseptabelt.

Morten
Morten

Sier Israel krig, så sier Trump; «hvor mange amerikanere skal jeg sende i døden?»

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst

USA er den største terrorist i verden. Søppel jødestyrt imperiet med 100 millioner arbeidsløse, Europas okkupant og ødelegger.

Roy Vey
Roy Vey

Trump – Shabbos Goy 2020

https://imgur.com/8RWBcEv

Roy Vey
Roy Vey

Mange er nok farget av sionistenes propaganda om at Soleimani skulle være en «terrorist» som utgjorde en slags trussel. Dette har vi hørt gang på gang fra sionistene, der de forsøker å male fanden av personer og regimer med den intensjon å skape unnskyldning for å gå til krig for Israel. Og hver gang har det også vist seg at anklagene var rene løgner. Hvor mange ganger skal vi gå i denne fella? Og strengt talt, hva har det med oss her i Norge å gjøre? Hva har det med USA å gjøre? Hvilke regimer og politikk de ulike nasjoner… Les mer »

Mimir
Mimir

Trump er sionistenes perfekte «Great Gatsby» med sitt blonde hår og rike sjarm.