Hjem Nyheter Globalt Vaksinepass forbys i tre delstater i USA – Europadomstolen: «Vaksinasjoner nødvendige i...

Vaksinepass forbys i tre delstater i USA – Europadomstolen: «Vaksinasjoner nødvendige i demokratiske samfunn»

4

KORONARESTRIKSJONER I USA har tre delstater forbudt «vaksinepassene» som skal sortere befolkningen i «vaksinerte» og «ikke vaksinerte», og hvor de første skal inneha rettigheter de siste skal fratas. I Florida, Texas og Idaho har deres respektive guvernører forbudt de kontroversielle vaksinepassene, mens EU jobber på spreng for å utvikle et slikt.

I den amerikanske delstaten Texas har guvernør Greg Abbott forbudt såkalte vaksinepass. Det er det andre forbudet mot vaksinepass i USA etter at Floridas guvernør Ron DeSantis for noen dager siden lot dem forbys.

På tirsdag meddelte Abbott at ingen av Texas’ myndigheter eller politiske institusjoner skal tillates å kreve vaksinepass av borgerne, rapporterer RT.

– Tråkk ikke på våre personlige friheter, sa Abbot, samtidig som han sa at Texas gjør alt for å stoppe smittespredningen av Covid-viruset gjennom distribusjon av vaksiner, men understreket at det skal være frivillig å la seg injisere.

Idaho har guvernør Brad Little undertegnet en utøvende ordre hvor vaksinepassene forbys. Delstaten blir dermed den tredje til å forby de kontroversielle vaksinepassene.

Vaksinepass fryktes av mange å være en måte å innføre et sosialt kredittsystem på av samme type som allerede lenge har eksistert i kommunistdiktaturet Kina. Forkjemperne mener at det er nødvendig at kun de som har latt seg injisere med den nye genteknologibaserte vaksinen skal tillates å reise, gå på kino eller restaurant og liknende, dette på tross av at den som har latt seg vaksinere fremdeles kan smittes av Covid-19 samt føre smitten videre.

I Danmark har vaksinepass allerede blitt innført, og der får nå kun den som kan bevise seg å være vaksinert bruke tjenester som frisør og kjøreskole. Samtidig jobber EU for å utvikle et vaksinepass som kan bli et vilkår for å få reise utenlands.

På torsdag fastsatte den Europeiske menneskerettighetsdomstolen (EMD) at obligatoriske vaksinasjoner kan ses på som nødvendige i demokratiske samfunn.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arier
Arier
1 år siden

Folket må organisere seg mot regimet som bruker alle midler for å gjennomføre folkemordet på nordmenn og hvite. Vaksinen er bare det nyeste middelet for å drepe hvite.

Gunn Rakel Basmen
Gunn Rakel Basmen
1 år siden

«Nødvendig i demokratiske samfunn». Snart har de flere rettigheter og mer folkestyre i diktaturene enn i de vestlige såkalte «demokratiene». Kan se ut som Nord-Korea kan bli det nye «mulighetenes land» i fremtiden, sammenliknet med dette fantastiske «frie demokratiet» og alle dets rettigheter man bare har på papiret.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

«Demokratiet» i vår tid er i ferd med å bli et «helsediktatur», der friheter vi var garantert(mer eller mindre), kan bli fratatt oss i den «gode hensikt» å sikre liv og helse. Og hvem vil ikke underkaste seg når og hvis det står og liv eller død? Noe det så definitivt IKKE gjør med denne koronaen, som mht helserisiko og død er omtrent det samme som vanlig sesonginfluensa. Agendaen er en helt annen, nemlig sosial kontroll og innføring av kommunisme, i en annen form enn den sovjetiske og kinesiske men like brutal og effektiv.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 år siden

Vi har alle en grense for hva vi kan tolerere, og et vaksinepass er langt forbi min grense hva gjelder innskrenkninger av personlig frihet. Jeg vil heller stenges ute fra samfunnet, uansett hva slags konsekvenser som venter meg, enn å følge saueflokken inn i et helsediktatur. Det er vår egen underkastelsesmentalitet som holder dette folkefiendtlige systemet gående, og der skal i hvert fall ikke jeg bidra. Som jeg har skrevet tidligere, så antar jeg at vaksinepass er en bevisst og planlagt strategi fra systemet sin side. Makten vet at nasjonalister samt andre typer frittenkende og «alternative» mennesker ikke vil ta… Les mer »