Hjem Nyheter Europa 13-åring påstås ha ledet «nazistisk terrorcelle» fra hytta til bestemor

13-åring påstås ha ledet «nazistisk terrorcelle» fra hytta til bestemor

2

STORBRITANNIA En 14 år gammel gutt som påstås ha ledet en «nazistisk terrorgruppe» står tiltalt for et titalls brudd mot terrorloven.

Bevis konfiskert av det britiske politiet.

Ifølge den britiske aktoren Naomi Parsons har en 14 år gammel gutt ledet en «nazistisk terrorcelle» fra bestemors hytte siden han var 13 år. Han tiltales nå for 12 forskjellige brudd på terrorloven, blant annet for å ha vært leder for organisasjonen Feuerkrieg Division (FKD) i Storbritannia, direkte under organisasjonens internasjonale leder, kalt «Kommandøren», som påstås ha vært en annen 14-åring boende i Estland.

Politiet stormet bestemorens hytte etter å ha fått opplysninger om at gutten bygde et våpen. I stedet for våpen fant de nasjonalsosialistisk propaganda, datamaskiner og telefoner hvor de fant samtaler med likesinnede.

Ifølge politiet kan gutten kobles til 17-åringen Paul Dunleavy, som ble dømt for forberedelse til terrorhandling. Ifølge tiltalen skal gutten ha rekruttert Dunleavy til FKD med hensikt å få ham til å begå terror.

Da politiet konfronterte gutten om hans påståtte antisemittiske og homofobiske innlegg på internett skal gutten ha svart at han skrev dem for å «virke kul».

Les også:
Politiet i England jager hvite klistremerker
FILM: Lauren Southern snakker i EU-parlamentet om angrepet på ytringsfriheten

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
11 måneder siden

Enkelte våkner tidlig og skjønner at de har vært utsatt for systematisk hjernevask fra barndommen, gjennom barnehage og skole, og forstår at «de onde» de har hørt så mye om(Hitler/»nazi»), kanskje ikke var det, og iallfall ikke verre enn «de gode»(Churchill/Roosevelt/Stalin/»de allierte»). Det er da de trenger veiledning og støtte fra eldre, erfarne frontkjempere i striden for nasjonale verdier, mot samfunnsødeleggende jødedom og globohomo. Men det kan jo også bare være uskyldig lek med «forbudt» kunnskap, selvsagt.

Kim Larsen
Kim Larsen
11 måneder siden

Latterlig