Hjem Nyheter Homo-ikonet Jari Sillanpää dømmes for å ha filmet voldtekt av barn

Homo-ikonet Jari Sillanpää dømmes for å ha filmet voldtekt av barn

FINLAND Sangeren og homo-ikonet Jari Sillanpää får sjokkerende lav straff etter å ha filmet en homoseksuell voldtekt av et barn, samt hatt homofil sex foran en 12 år gammel gutt.

Den finske Melodifestival-artisten og homo-ikonet Jari Sillanpää dømmes for å ha distribuert barnepornografisk materiale etter å ha filmet en voldtekt av det som beskrives som et veldig lite barn.

Sillanpää hevder på sin side at videoen ble filmet av en mannlig bekjent, men Helsingfors tingrett anser at det ikke finnes noen rimelig tvil om at det var Sillanpää som filmet voldtekten. Sillanpää dømmes til 45 dagsbøter.

I tillegg til denne påtalen, ble Sillanpää også siktet for å ha seksuelt utnyttet en 12 år gammel gutt.

Sillanpää hadde sex med en annen voksen mann der gutten både var vitne til og filmet selve akten. Barnet som senere havnet i depresjon på grunn av det hele, ble også tilbudt narkotika. Til tross for dette velger tingretten å frigjøre Sillanpää fra denne påtalen.

Jari Sillanpää ble født i Ludvika av finske foreldre. I følge homomagasinet QX er han en av Finlands mest populære artister. Han har konkurrert for Finland i Melodifestivalen.

Les også:
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili
Pedofiliskandale i Pride – homosjef ville ha BSDM-sex med fjortenårig gutt
Flere LHBTP-profiler i Sverige med Pride-forbindelser er tidligere dømt for pedofili
Svenske «Gaytenoren» publiserte «runkefantasier» med beryktet pedofil
VIDEO: Venstreekstremisten Nina Narvestad støtter pedofile
Kulturmarxisme