Samlet er vi sterke!

Alexander Almroth kommenterer her en trend som er altfor vanlig blant nasjonalistiske menn.

Kulturmarxisme er kvasivitenskap

Stefan Larsson skriver i dette leserinnlegget om hvor problematisk det er at RFSU uhindret får spre kvasivitenskapelige teorier om kjønn og seksualitet til skolebarn og unge. I det lange løp, ifølge forfatteren, utgjør dette en trussel mot overlevelsen av vår rase.

Rundt et fotoalbum

Vera Oredsson skriver med anledning av dokumentaren «Omgitt av fiender» hvor det nevnes at en datter har tatt avstand fra henne.

Nasjonalsosialistisk visjon

Frihetskamp publiserer et eldre leserinnlegg fra gjesteskribent Trond Helgeland, som skriver om sin visjon for fremtiden og sammenligner det med hvordan dagens samfunn ser ut.

Kontrollert opposisjon med stikk mot Motstandsbevegelsen

Nettsiden Resett publiserte nylig en nyhetsartikkel hvor de, med likhet til annen systemtro media, forsøker å hisse opp mot Motstandsbevegelsen. Jeg vil her besvare dette angrep, samt forklare kort hvordan kontrollert opposisjon arbeider.

Masseinnvandring – en biologisk trussel

MASSEINNVANDRING En politikk om åpne grenser og fri innvandring frakter sykdommer til havnen. Bak utopien av flerkulturelt fellesskap og en verden uten grenser, skjuler det

Kost for vekttap og muskelbygging – del 2

Her er Martin Durvads andre del av artikkelen om kost, vekttap og muskelbygging. Denne delen går i dybden med makrosammensetning i kosten og de forskjellige kroppstypene som man i utgangspunktet bør spise etter.