Hjem Nyheter Antifa trapper opp terroren i Portland – jødisk presse glatter over

Antifa trapper opp terroren i Portland – jødisk presse glatter over

KULTURREVOLUSJONEN Antifa i Portland krever at boligeiere skal sverge troskap før valget eller få huset nedbrent. Antifa oppfordrer til drap på politibetjenter og de som støtter politiet. Det jødiske New York Times sammenligner aksjonene med «karneval».

Nattbilde fra august da voldsomme opprørere angrep politiet i Portland etter å ha marsjert gjennom et forstadsområde med en giliotin og andre våpen. T.v Eksempel på flygeblad som ble lagt ved ofrenes hus. Videostillbilde: VG

Opprørere i Oregons og kulturrevolusjonens hovedstad Portland har stadig mer begynt å rette sine angrep mot boligområder utenfor byens sentrum. Der krever de at huseiere skal sverge Antifa troskap før valget – eller få husene sine nedbrent.

Blandt de byene i USA som har blitt utsatt for konstante opprør med voldsytringer, har Portland vært hardest rammet. Byen som en gang ble priset for å være en av de beste og tryggeste byene i USA å leve i, har gjennomgått mere enn hundre netter på rad med opprør som involverer vandalisme, kaos og død.

Siden slutten av mai har disse opprørene pågått uten opphold og uten en slutt i sikte.

I det siste har det kommet mange rapporter om at Antifa-opprørerne i høy grad har flyttet sin virksomhet fra bykjernen og retter seg inn på boligområdene for å true folk i deres egne hjem. New York Times er en av mange aviser som beskriver hvordan venstreekstremister krever at folk kommer ut av sine hus og sverger troskap til deres sak.

Særskilt utsatte er villaer der det amerikanske flagget er heist opp på tomten. Hit kommer venstreekstremister og krever at flagget skal tas ned, og om det ikke skjer, så lover de å komme tilbake og brenne ned huset – en trussel som det også i flere tilfeller har blitt gjort alvor av.

Jødisk presse sammenligner Antifas vold med et karneval

Antifa-aksjoner, som nå gjennomføres i Portland, inkluderer vanligvis utdeling av flyveblader med tekster som: «Hvorfor slår vi i stykker vinduer?», «Jeg vil drepe politimenn til jeg dør», «Våpen nå, fred senere: en anarkistisk introduksjon til skytevåpen», «Til kameraknusingens forsvar» og «Den trefoldige kampen: revolusjonær antifascisme og bevæpnet selvforsvar».

Den konservative nyhetsplattformen Hot Air har sammenstilt ulike pamfletter med voldsbudskap som er delt ut ved Antifa-aksjoner og som skal gå an å bestille på internett. En av disse har teksten:

Politiet må drepes, betjenters familier må drepes, betjenters barn må drepes, betjenters venner og supportere må dø.

På tross av at artikkelen i New York Times beskriver de trusler og den vold som benyttes ved Antifas aksjoner fremføres ingen tydelig kritikk mot disse.

Atmosfæren ved en aksjon, der ovennevnte pamflett ble delt ut, beskrives i avisen som «et karneval i mørket».

Frihetskamp tipser om Telegram-gruppen Jack Dawkins (https://t.me/JackDawkins) der det jevnlig legges ut videosnutter fra Antifa/BLM-opptøyer. 

Les også:
Dagens video: Antifa – en voldelig jødisk organisasjon
VIDEO: BLM/Antifa utnytter små barn i politisk kamp – marsjerer med «Fuck the police»-plakater
FILM: Antifa-mobb går til angrep på en eldre mann
Antifa: Media-støttede terrorister
Venstreekstremisme