Hjem Nyheter Black Lives Matter kjøpte herregård i helhvitt område til 60 millioner

Black Lives Matter kjøpte herregård i helhvitt område til 60 millioner

0

NYMARXISME Det tidligere hovedkvarteret til kommunistpartiet i Toronto, Canada, ble nylig kjøpt av BLM via en ekstern veldedighetsorganisasjon med overførte BLM-midler.

BLM-tilknyttet organisasjon kjøpte eiendom i Toronto. Skjermbilde: Youtube

En av grunnleggerne av den anti-hvite nymarxistiske svarte opptøyerbevegelsen Black Lives Matter, som er kjent for å spille på godhet og «sosial rettferd for svarte» mens de river ned hele bysentrumer, marxisten Patrisse Kahn-Cullors, ble kastet ut av BLM i fjor da hun hadde kjøpt villaer til 30 millioner til seg selv, fra blant annet innsamlede BLM-midler. Ett eksempel er en stor eiendom til 12 millioner i Los Angeles, i et helhvitt velstandsområde i Topanga Canyon.

New York Post avslører nå ut hvordan midler fra BLM gikk med til å kjøpe eiendommer, der enorme summer ble overført til en ekstern veldedighetsorganisasjon, «M4BJ», opprettet av den lesbiske konen til Patrisse, Janaya Kahn.

En av eiendommene som ble oppkjøpt av M4BJ er det tidligere hovedkvarteret til kommunistpartiet i Toronto, Canada. En stor herregård på 10 000 kvadratmeter til svimlende 60 millioner norske kroner. Eiendommen er nå kjent som «Wildseed Centre for Art and Activism» og ligger også i et område der den store majoriteten av innbyggerne er hvite.

Ifølge New York Post har flere valgt å forlate veldedighetsorganisasjonen etter det ble kjent at midler tappet fra BLM-bevegelsen ble brukt til å kjøpe opp eiendommen, som ifølge BLM skal brukes som et svart etniskdyrkende samfunnshus, for å feire svartheten.

Disse fargepromoterende raseutsagnene av BLM kan høres mellom 2:48–4:00 og mellom 8:34–9:00 i dette klippet:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg