Hjem Nyheter Den islandske kirken fremstilte Jesus som transvestitt – ville «hylle mangfoldet»

Den islandske kirken fremstilte Jesus som transvestitt – ville «hylle mangfoldet»

4

KULTURMARXISME I en søndagsskoleannonse, rettet mot barn, fremstilte den islandske statskirken Jesus som transvestitt. Annonsen skapte sterke reaksjoner, og kirken måtte ta bort bildet og be om unnskyldning.

Den islandske kirken fremstilte Jesus som transvestitt for å «hylle mangfoldet». Skjermbilde: Youtube.

Den islandske statskirken har med en søndagsskoleannonse, der Jesus latterliggjøres, skapt sterke reaksjoner. I en tegning ble Jesus fremvist som transvestitt, noe som av kirken ble forklart som en måte å «hylle mangfoldet» på.

En sminket Jesus, utstyrt med helskjegg og kvinnebryst, kunne på bildet ses danse rundt i kjole og sandaler under en regnbue – som er LHBTP-bevgelsens symbol for seksuelt «mangfold». Ved siden av Jesus ble det vist en samling av verdigrunnlagskorrekte barn i akkurat nok blandede hudfarger.

Annonsen ble publisert på kirkens Facebook-side der visse syntes motivet var inkluderende og moderne, mens andre reagerte sterkt og anså at kirken hadde sveket kristendommens ideal.

Pétur Georg Markan, kirkens informationssjef, uttalte at «kirken mener at det er positivt og naturlig for Jesus å vise seg for mennesker i alle mulige former. På den måten hyller kirken mangfold.»

Etter att annonsen ble plukket bort gikk kirken ut med en unnskyldning: «Nasjonalkirkens forsamling 2020 beklager at bildet av Jesus i en søndagsskoleannonse har såret folk. Målet var å fremheve mangfold, ikke å gjøre folk vondt eller å sjokkere dem.»

Lára Garðarsdóttir, som har laget illustrasjonen av Jesus er også forfatter. Hun har skrevet den flyktningsvermende barneboken «Bear with me» der en isbjørnmor må flykte med sine unger og der de utmattede etter en farlig svømmetur over havet støter på vanskeligheter i sitt nye hjemland.

Garðarsdóttir ville med boken vise barn fra 3-7 år hvor viktig det er å uten fordommer hjelpe «flyktninger» med å komme til rette i sine nye land.

Les også:
– Jeg er en dragqueen med Downs syndrom
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Dette er «moderniteten», som mange omfavner som positivt og progressivt. «Vi lever jo i 2020», sies det. Som om det betyr noe som helst mht tro og frelse, som er det samme idag som for 2 tusen år siden. Jødene – og de jødeinfiserte – vil gjerne beholde Jesus, men «mangfoldiggjøre» ham, slik som her, eller spotte og håne ham, slik jødene liker det, siden de aldri blir kvitt anklagene mot dem for å ha avvist Jesus og latt ham drepe. Dommen vil falle tungt på dem, slik den nå har falt på jødinnen Bader Ginsburg, som er i helvete,… Les mer »

Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 år siden

Kristendommen var alltid en trojansk hest. Et psykologisk våpen som gjør europeere til svake og underlegne mennesker, fullstendig ute av stand til å motsette seg NWO/JWO. Dette blir veldig tydelig i dag, der prester og andre ledende kristne omtrent konkurrerer om å være mest globohomo.

Det finnes en del kristne som er imot utviklingen, men disse er ofte for svake til å si ifra skikkelig. Det er kanskje tanken på at Jesus skal komme å redde oss, uten at man trenger å gjøre noe selv, som råder. Det er en fryktelig farlig tanke.

Sverre Holm
Sverre Holm
1 år siden

Han ser ut som om han har rømt fra et galehus. Det er vel kanskje også det som er hensikten?

Heimdal
1 år siden

Figuren i bildet ser ut som en feminisert utgave av baphomet, den okkulte skjeggete geiteskikkelsen med pupper og en pekende hånd i været og en hånd ned. Tempelridderne ble beskylt i å ha dyrket dette ikonet, men «baphomet» var en fransk uttalelse av «muhammed», det korsfarerne kjempet mot i det «hellige land».