Hjem Nyheter EU presset Serbia til å arrangere LHBTQ-parade – endte med voldsomme sammenstøt

EU presset Serbia til å arrangere LHBTQ-parade – endte med voldsomme sammenstøt

28

SERBIA Serbisk politi måtte flykte da serbere viste motstand mot homolobbyen.

Serbere går til angrep på politiet. Foto: Twitter.

Serbia, som i flere år har forsøkt å bli medlem av EU, ble sist lørdag beordret av EU og USA til å gi grønt lys for et LHBTQ-arrangement i landets hovedstad Beograd. Om ikke ville det skade landets fremtidige utsikter til å bli med i EU, var meldingen etter at Serbias president Aleksandar Vučić kunngjorde at arrangementet ville bli avlyst i frykt for at det ville eskalere til vold. Han henviste da til den massive motdemonstrasjonen den 28. august hvor flere tusen serbere demonstrerte mot LHBTQ og Pride.

Den serbiske statsministeren Ana Branabic ga til slutt arrangørene forsikringer om at de kunne gjennomføre den tiltenkte Pride-paraden i hovedstaden. 5 200 polititjenestemenn fikk deretter i oppdrag å beskytte arrangementet.

Voldsomme sammenstøt

Ifølge Al Jazeera skal «hundrevis» ha møtt opp til Pride-paraden til tross for dårlig vær. Paraderuten måtte imidlertid forkortes på grunn av den massive motdemonstrasjonen som talte i tusenvis.

Det hele eskalerte fort til voldsomme sammenstøt mellom motdemonstranter og politi, og der politiet til slutt måtte flykte. Det meldes om at motdemonstrantene, hvorav mange var kristne, ble ekstra provosert da Pride-deltakerne hånet Jesus Kristus.

På en pressekonferanse senere på lørdagen meddelte Brnabic at 64 personer var arrestert og 10 politifolk lettere skadet. Flere politibiler skal ha blitt knust.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
28 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
6 måneder siden

Sanne kristne, som tar sin Bibel på alvor, er motstandere av LHBTQ, og tar avstand fra Pride, som illustrerer en av de 7 dødssyndene – hovmot eller stolthet. De som går i Pride, eller støtter seksuelle avvik, synder altså mot alt kristendommen har stått for, og noen av disse spotter Gud og Jesus. Enkelte har blitt forført og kan komme på bedre tanker, mens andre er «reprobates» og nekter å bøye seg. De første kan hjelpes men ikke de siste.

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  proverbs 26:11
6 måneder siden

Alle kristne, også i Motstandsbevegelsen, kneler for en jøde.

Kristendommen er ikke annet enn en global reformering av Judaismen.

(Skjerp dere.)

J.H
J.H
Svar til  Straight Pride
6 måneder siden

Er ikke kristen, liker ikke kristendom, men liker heller ikke folk som setter religionspørsmålet foran rasespørsmålet i en tid hvor vårt folk blir utsatt for folkeutbytte. Vi trenger ikke den krigen nå!!! Skjerp deg.

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  J.H
6 måneder siden

En jødisk/Abrahamittisk religion som Kristendommen er meget multikulturell og raseblandende av ideologi. Full av svakhet og toleranse der ting ikke bør tolereres, og full av intoleranse og brutalitet der ting bør tolereres.

Se på USA f eks, Om du ikke liker spørsmål så bekrefter det at du sannsynligvis har blitt indoktrinert til et ensidig tankesett for at det skal bli lettere å goyimkontrollere deg.

John Doe
John Doe
Svar til  Straight Pride
6 måneder siden

Eksakt hvor i bibelen står det at raseblanding er ok?

Virker på meg som om det er motsatt, ref. Babels Tårn.

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  John Doe
6 måneder siden

«We are all the same in Christ».

Hehe.

Se på USA , Sør Afrika, osv…..

Espen
Espen
Svar til  Straight Pride
6 måneder siden

Kritiser religionen slik du kjenner den da, og ikke de kristne som åpenbart IKKE kneler for jødedommen. Vi vet jo alle her at mange som kaller seg kristne kneler for jøder, og de kritiseres også av kristne som ikke kneler. Så ta ikke alle under en kam. Historisk var det også svært mange kristne som advarte mot jøder, selv Jesus gjorde jo det leser man bibelen. Jeg er ikke kristen selv, men jeg er jo da såpass våken at jeg ser at det finnes både kristensionister og kristne som advarer mot jødisk makt.

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  Espen
6 måneder siden

Yehshua («Jesus») var jo også en jøde, som alle hans 12 lærling-svenner. En litt annerledes jøde riktignok, evt en poser-agent figur fremmet av (((presteskapet))) for å reformere jødedommen Globalt ved å innføre ‘godhetens’ og ‘sannhetens’ Kristendom til (((Elitens))) globale fordel. Lettere å kontrollere snille , lydige mennesker vet du.

Du, som alle andre mennesker, vet i ditt Grunnfestede innstinkt at Kristendom er U-Naturlig og ikke gjør mennesker eller verden noe bedre.

Espen
Espen
Svar til  Straight Pride
6 måneder siden

Religion interesserer meg ikke så mye. Men jeg ser at det finnes mennesker som kaller seg kristne, som mener Jesus ikke var jøde, som mener Jesus foraktet jødene og kalte dem Satans barn. Jeg ser mennesker som kaller seg kristne og som, lik meg selv, har gått til kamp mot jødisk makt. Så hvorfor skal man gjøre disse til sine fiender? Det er der jeg ikke forstår slike som deg som går rett i angrep på alt og alle som kaller seg kristne. Et menneske må for meg kalle seg hva faen de vil, kristen eller åsatroer, men legger de… Les mer »

Espen
Espen
Svar til  Straight Pride
6 måneder siden

Mange åsatroere i dag kneler også for jøder og lhbtq, skal man da kritisere alle åsatroere?

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  Espen
6 måneder siden

Åsatruere som sier seg enige med Kristendommen er Åsatruere som har latt seg lure eller latt seg knele for fienden. Akkurat som innfødte ‘Amerikanere’ når de samme kristne oppsøkte dem. Dem er derfor ikke lengre Åsatruere, men Kristentruere (Kristne).

Interessant hvordan Kristne med vikingforfedre pisser på sin egen Urkultur og sine forfedre ved å velge Kristendommen fremfor Åsatruen, for deretter å anse seg som representanter av den Norrøne kultur. (En fot på hver side, der kløften ikke kan bli bredere.)

Espen
Espen
Svar til  Straight Pride
6 måneder siden

Det samme mener kristne om kristensionister.

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  Espen
6 måneder siden

Å støtte Kristendommen, er å danse på bordet for Judaismen, eller rette sagt: Danse med den.

Hvorfor? Fordi Kristendommen avstammer fra Judaismen.

Kristendommen kom til Europa med Judaismen, den ble innført i Europa av Judeo-kristne individer som immigrerte til Europa fra området i og rundt «Israel’.

Derfor er det ganske leit å se en hel Nordisk Motstandsbevegelse bli Dominert og ridd av kristne.

Espen
Espen
Svar til  Straight Pride
6 måneder siden

Du er nokså autistisk er du? Kritiser gjerne kristendommen, eller andre religioner, det gjør jeg selv. Men forstå at mennesker som sier seg å være tilhenger av de ulike religioner KAN praktisere den ulikt og ikke nødvendigvis være jødetilbedere. De samme strider også om hvorvidt religionen er jødisk eller ei. Det viktigste for meg er om menneskene er pro-israel eller ikke, om de er for eller imot globalisme, om de er anti-hvite, pro-lhbtqp, m.m. Hvilken religion de sier seg å være tilhenger av er for meg av mindre betydning, så lenge de faktisk er motstandere av jødisk makt, globalisme, folkeutbyttet,… Les mer »

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  Espen
6 måneder siden

Egentlig er mitt budskap at Kristendommen ( og all form for Abrahamisme) bør og må forbys i Motstandsbevegelsen om det skal kunne utvikle seg til en fullkommen og sterk motstandsbevegelse. Å støtte en reliogi som ble brukt til å masseslakte Europeiske druider og som ble brukt til å bygge kirker der dem brant ned Nordiske Åsatru-templer blir litt dobbelt moralskt å tillate i en Nordisk motstandsbevegelse. Forøvrig ser jeg hva du mener med min ‘autisme’ , enda en Einstein-diagnose opprettet for å sette folk bås. Jeg ser også ditt poeng med at religionen til medlemmer ikke burde bli brukt mot… Les mer »

J.H
J.H
Svar til  Straight Pride
6 måneder siden

Det er nok ikke slik at Motstandsbevegelsen STØTTER kristendommen. Vi er derimot for religionsfrihet og mener det bør være opp til den enkelte hva de vil tro på av religion, så lenge de som mennesker er enige i vårt politiske program. Du vil heller ikke se møter der man forkynner «guds ord», altså religiøse møter. Nasjonalsosialismen og kampen for vår rases overlevelse skal komme i første rekke, så får hvert enkelt medlem tro på hvilken religion de vil etter det. Vi ønsker ikke snakk om religion, det er viktigere spørsmål som bør settes først.

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  J.H
6 måneder siden

‘Du vil heller ikke se møter der man forkynner «guds ord», altså religiøse møter. Nasjonalsosialismen og kampen for vår rases overlevelse skal komme i første rekke, så får hvert enkelt medlem tro på hvilken religion de vil etter det. Vi ønsker ikke snakk om religion, det er viktigere spørsmål som bør settes først.’

— Da foreslår jeg at dere heller tar en liten prat med bl.a ‘proverbs 26:11’ som stort sett rir alle kommentarfeltene her med sin Kristendom og fromme Jesus forkynning.

Ønsker dere lykke til videre med motstandsbevegelsen.

Melder meg inn når Abrahamismen er ute av bildet.

J.H
J.H
Svar til  Straight Pride
6 måneder siden

Det neste blir vel «gidder ikke delta i kampen om ikke vaksinerte, de som er for 5G, de som eter sushi eller trener Kvav Maga blir kastet ut»? Har man et så snevert syn at man ikke kan stå side om side med noen som kanskje har et annet syn om andre mindre viktige ting, det blir for dumt etter min mening og ikke en kamp man bør ta her og nå. Det som bør være det viktige nå er å fokusere på folkeutbyttet og ikke religion, 5G, eller om en person er vegetarianer, bare for å ta noen eksempler.… Les mer »

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  J.H
6 måneder siden

Foruten å representere Motstandsbevegelsen med Kristenpreik er sikkert Proverbs en engasjert og hyggelig mann/kvinne innen nasjonal sosialismen. Det artige med f eks deg og dine personangrep og diagnose analyser basert på din sensitive virkelighets- takling er at du ikke tolererer at jeg drar opp temaet religion, samtidig som du forsvarer at en annen gjør det. Du er full av selvmotsigelser.

Jeg tok aldri og kommer aldri til å ta vaksinen foresten. Jeg anser den forbeholdt sauer som går i kirka hver søndag, og andre mennesker med samme type svakere mentalitet/karakter.

Espen
Espen
Svar til  Straight Pride
6 måneder siden

Foruten å representere Motstandsbevegelsen med Kristenpreik er sikkert Proverbs en engasjert og hyggelig mann/kvinne innen nasjonal sosialismen. Jeg vet ikke om jeg kjenner han, eller om han er medlem, men ja, han virker mer balansert enn deg. Det artige med f eks deg og dine personangrep og diagnose analyser basert på din sensitive virkelighets- takling er at du ikke tolererer at jeg drar opp temaet religion, samtidig som du forsvarer at en annen gjør det. Du er full av selvmotsigelser. Du må gjerne rette kritikk mot kristendom har vi skrevet, men styr unna direkte personangrep og drittkasting der du også… Les mer »

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  Espen
6 måneder siden

Jeg har ikke nevnt et eneste sted at vaksinerte eller ikkevaksinerte bør kastes ut. Og alt det andre med 5G osv drar du også opp i fra en sort hatt fordi du ikke har saklige argumenter. Du er foresten den eneste her som har person angrepet meg, og jeg synes i grunn de fleste her virker nokså balanserte på et personlig nivå bortsett i fra akkurat dèg. Det var først og fremst Kristendommen i seg selv og folk som bruker Motstandsbevegelsen til å spre kristendommen som jeg kritiserte og kritiserer, kritikken eller det du kaller «person angrepet» på Proverbs kom… Les mer »

J.H
J.H
Svar til  Straight Pride
6 måneder siden

Oy Vey…

Du drar frem og mener at Motstandsbevegelsen skal kaste ut personer som kaller seg kristne. Jeg drar frem eksempler på andre ting som folk som deg kanskje også ville kritisert og mene at vi burde kaste ut. Jeg satt det vel litt på spissen. Enkelte mennesker som sitter passive på sidelinjen har det ofte med å lete etter «skjønnhetsfeil» for å unnskylde sitt eget fravær i kampen, ser du.

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  J.H
6 måneder siden

Om dere skal bli tatt seriøst må dere ha en viss struktur og noen strengere regler når det kommer til praktisering av religion i Motstandsbevegelsen. I følge min mening kan kristne også få være medlemmer, bare dem holder sin religion for seg selv og ikke bruker motstandsbevegelsen som en preaching ground. Skjønner!!? Nei…?? Du sa deg jo selv enig ved en tidligere kommentar , hvor kommentaren din lyder slik som dette: ‘ Er ikke kristen, liker ikke kristendom, men liker heller ikke folk som setter religionspørsmålet foran rasespørsmålet i en tid hvor vårt folk blir utsatt for folkeutbytte. Vi trenger… Les mer »

proverbs 26:11
proverbs 26:11
Svar til  J.H
6 måneder siden

Jeg har visst utløst et lite skred av kommentarer i kjølvannet av min første kommentar til artikkelen, og det har tydeligvis å gjøre med at jeg ofte vinkler mine ytringer fra en kristent perspektiv, noe jeg mener godt kan gå sammen med en nasjonalistisk og jødekritisk(«antisemittisk») holdning. Jeg setter pris på at de som redigerer kommentarfeltet tillater meg å publisere mine meninger, og at det er «høyt under taket». Jeg er IKKE ute for å «evangelisere» eller «omvende» noen. Hver enkelt får velge veien de vil gå, kristne, ateister osv. så vel som de som dyrker Tor og Odin(som f,eks,… Les mer »

J.H
J.H
Svar til  proverbs 26:11
6 måneder siden

Setter pris på dine kommentarer Proverbs. Ser ikke Gud ennå 🙂 Setter også pris på Straight Pride sine kommentarer selv om vi er uenige. Alltid gøy å debattere litt.

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  J.H
6 måneder siden

‘ Det meldes om at motdemonstrantene, hvorav mange var kristne, ble ekstra provosert da Pride-deltakerne hånet Jesus Kristus. ‘ — Om du leser artikkelen er det ikke jeg som drar inn Kristendommen her i Motstandsbevegelsens navn og propaganda. Ta gjerne en titt på enkelte kommentarer i feltet her også. Kan ikke si jeg er helt uenig i din kommentar.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
Svar til  Straight Pride
6 måneder siden

Mange kristne har latt seg forføre til å dyrke Israel og jødene, især de evangelisk kristne i USA, som donerer store pengesummer til «det eneste demokratiet i Midtøsten». Med Jesus` offerhandling for oss alle ble den gamle pakt mellom «det utvalgte folket» og Gud opphevet, og den nye pakt gjelder de som følger Jesus, som i sin tid på jorden ble forfulgt av og til slutt drept av jødene. De ville ha en Messias som sloss mot romerne; ikke en Guds sønn som lovet frelse for alle som fulgte ham. I dag er kristendommen svak og jødedommen sterk, takket være… Les mer »

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  proverbs 26:11
6 måneder siden

Siden du nevner begrepet ‘moral’: Det er faktisk toppen av galskap og total mangel på moral når en (((MÅ ha en bok))) for å klare å IKKE stjele, IKKE juge, IKKE drepe osv. Et annet faktum er at Instinktet og de naturlige lover ligger såpass sterkt grunnfestet i menneskets Natur at det faktisk ikke kan fornektes, og at det å f.eks drepe i reelt selvforsvar/ eller drepe for å beskytte sin familie i nødverge er rettferdig-gjort, uansett hva en jødisk selv ofrende, re-formerende kjærlighetshippie mente om dette for 2022 år siden. De 10 bud er sannsynligvis laget av det jødiske… Les mer »