Hjem Nyheter FLYKTNINGBARNET: “Om hun ikke ville bli gruppevoldtatt så burde hun flyktet via...

FLYKTNINGBARNET: “Om hun ikke ville bli gruppevoldtatt så burde hun flyktet via brannstigen!”

FLERKULTUR En 17-årig jente ble i desember 2018 brutalt gruppevoldtatt av to “enslige flyktningbarn”. De tvang henne først til å drikke store mengder med sprit før de under latter og jubel voldtok henne på tur. Begge har nå blitt dømt til utvisning.

Det var en natt i desember 2018, i Stockholm, at to såkalte “enslige flyktningbarn” ved navn Abdalrahman Suliman (19991215-3336) og Ali Abdullah Omar (19981025-4699) utsatte en 17-årig jente for en brutal gruppevoldtekt.

Jenta hadde i selskap med en venninne truffet på de to “flyktningbarna” når de var ute for å kjøpe alkohol. Ali solgte sprit til dem og Abdalrahman gikk frem til dem og spurte etter lighter.

De “enslige flyktningbarna” som påstår å være født i 1999 og 1998, fikk jentene til å følge med dem til Alis leilighet der de begynte å drikke sprit og leke sannhet eller konsekvens. Den 17-årige jenta valgte konsekvens, hvilket fikk Abdalrahman til å be henne om å drikke mer alkohol. Da leken hadde pågått en stund sa jenta at hun følte seg dårlig og ikke klarte å drikke mer, hvilket gjorde Abdalrahman så irritert at han skrek til henne at hun skulle drikke mer.

Når jenta hadde blitt kraftig beruset så voldtok araberne henne på tur. Under latter og jubel voldtok de henne flere ganger mens hun blant annet kastet opp.

— Trekant! Trekant! ropte en latterfull Abdalrahman ved ett tilfellet mens han så på når Ali voldtok henne.

Med latter fotograferte de jentas underliv med en mobiltelefon mens hun flere ganger skrek “Slutt! Slutt!”. Hun så at han var innlogget på Snapchat der Abdalrahman skal ha hatt 40000 følgere. Hun var dog ikke sikker på om han sendte bildene til noen.

Til sitt forsvar mener Ali at jenta burde ha flyktet via balkongen og ned enn brannstige om hun ikke ønsket å bli gruppevoldtatt. Tingretten gjorde det imidlertid klart at det ikke kunne forventes at den svært berusede jenta som hadde kastet opp skulle kunne ta seg derifra via en brannstige hun ikke engang hadde lagt merke til.

Det har vist seg at Ali er medborger i Jemen og at Abdalrahman er medborger i Syria. Begge skal ha kommet til Sverige i 2015 og skal ha fått midlertidig og permanent oppholdstillatelse i Sverige, hvilket gjorde at Migrationsverket anså at det fantes hinder for å utvise begge araberne. De begge hadde også tolkningsbehov på arabisk.

Den 25. april 2019 kom dommen fra Stockholms tingrett. Abdalrahman ble dømt for grov voldtekt og voldtekt. Hans straff ble tre års fengsel og 15 års utvisning, samt at han må betale 35 000 svenske kroner i skadeerstatning til jenta.

Ali ble dømt for grov voldtekt, voldtekt, samt ulovlig salg av alkohol. Hans straff ble fire års fengsel og 15 års utvisning fra Sverige. Ali må også betale 35 000 svenske kroner i skadeerstatning til jenta. Begge araberne skulle også tilsammen betale 100 000 svenske kroner i skadeerstatning til den 17-årige jenta.

Araberne anket dommen og den 14. juni 2019 kom ny dom fra Svea lagmannsrett. Straffen for Abdalrahman ble økt til tre år og seks måneders fengsel. Ali må nå istedet betale 205 000 svenske kroner, hvorav 180 000 svenske kroner skal betales sammen med Abdalrahman.

Jenta skal etter gruppevoldtekten ha blitt såpass psykisk dårlig at hun ikke lenger klarer å gå på skolen, og derfor skal ha blitt sykemeldt. Hun hadde det første året gode karakterer i flere fag, men har etter voldtekten ikke klart å studere på heltid, hvorpå hun derfor etter tre år på videregående savner eksamen.

Prosentvis har antallet voldtekter i Sverige økt med nesten 1700 prosent siden 1975, året da det uten folkeavstemning ble skrevet inn i den svenske grunnlov at Sverige skulle bli flerkulturell. Sverige ligger nå på andreplass over flest voldtekter i verden, etter Sør-Afrika som har flest voldtekter i verden.

Les også:
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Jødinnen Barbara Spectre fikk medalje av Sveriges konge
Sverige underskriver FNs «selvmordsavtale»