Hjem Nyheter Globalt Stolt av sin kontroll over Googles søkeresultater

Stolt av sin kontroll over Googles søkeresultater

1

GLOBALISME FNs øverste sjef for global kommunikasjon innrømmer med stolthet hvordan hun fikk Google til å eliminere uønskede søkeresultater om temaet «klimaendringer».

Melissa Fleming. Foto redigert: IAEA Imagebank, (CC BY 2.0). Bakgrunn: Public domain.

På Sustainable Development Impacts Meeting 2022, arrangert av World Economic Forum, var «desinformasjon» ett av flere hovedtemaer. En av foredragsholderne var FNs sekretær for global kommunikasjon, Melissa Fleming fra Ohio i USA, som i et videoopptak fra konferansen lagt ut på Twitter kan høres informere om sitt arbeid.

– Vi har startet et samarbeid med Google. Hvis du for eksempel googler «klimaendringer», får du en rekke treff fra FN på toppen. Vi inngikk dette samarbeidet da vi ble opprørt over å se den utrolige mengden villedende informasjon øverst da vi googlet «klimaendringer», sier kommunikasjonssjefen og legger til:

– Så vi begynner å bli betydelig mer proaktive. Vi eier vitenskapen og vi synes verden skal vite det, og det samme gjør plattformene.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

Når «the science» har sagt det og «alle» er enige må avvikende syn fjernes, slik at autoritetstro folk – som er de fleste – ikke forstyrres av «usannheter». Rart med vitenskapen – det som gjaldt en gang, og som ble godtatt av alle – det endres ved såkalte paradigmeskifter, der alt blir snudd på hodet. Som eksempel kan nevnes evolusjonslæren til Darwin, og det heliosentriske verdensbildet. Ingen vitenskapelig «sannhet» står til evig tid, utenom Naturen og dens lover.