Hjem Nasjonal kamp Media Intervju med Tommy Olsen i kveldens avsnitt av Radio Nordfront!

Intervju med Tommy Olsen i kveldens avsnitt av Radio Nordfront!

5

RADIO NORDFRONT I kveld er Den nordiske motstandsbevegelsen nye sjef i Norge, Tommy Olsen, gjest i Radio Nordfront. I tillegg medvirker Christoffer Dulny for å diskutere de siste hendelsene med Hanif Bali og PewDiePie.

I kveld klokken 20.00 venter ytterligere et fullspekket og direktesendt avsnitt av Radio Nordfront. Først og fremst kommer den nye sjefen for Den nordiske motstandsbevegelsens norske gren, Tommy Olsen, til å fortelle om seg selv, Motstandsbevegelsen i Norge og hans fremtidsvisjoner for et fritt og forent Norden.

Tommy Olsen ga et sterkt inntrykk under den siste utgaven av Nordendagene da han holdt sin første tale som sjef for Den nordiske motstandsbevegelsen i Norge. Nå får han muligheten til å fortelle mer om seg selv og sine planer for et nordisk publikum.

Radio Nordfront har dessuten invitert Christoffer Dulny fra Nordisk alternativhöger og Vita pillret for å diskutere de siste hendelsene rundt Youtube-fenomenet PewDiePie, som etter en suksessfull karriere med rasistiske spøker og antisemittiske antydninger nylig trakk tilbake sitt løfte om å donere en større sum penger til jødene i jødisk makt-organisasjonen ADL.

Det blir også diskusjoner rundt et annet internett-fenomen: Moderaterna-politikeren Hanif Bali utfra Martin Saxlinds artikkel «Alibi vs alliert».

Kveldens program ledes av Simon Holmqvist sammen med Martin Saxlind, Tobias Lindberg og Pär Öberg. Produsent er Max Rosenfors.

Radio Nordfront vil sendes på Nordisk radio i kveld klokken 20.00.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Grim
2 år siden

Excellent!

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Bra avsnitt

Espen
Espen
2 år siden

Bra intervju!

Roar
Roar
2 år siden

Må høres senere

Anton Ulsberg
Anton Ulsberg
2 år siden

En meget god episode av Radio Nordfront. Nå er det jo som oftest det, men denne gangen var det spesielt bra. Og selvsagt, veldig hyggelig med ett lengre innslag der sjefen for den norske grenen av Motstandsbevegelsen var i sentrum. For øvrig ingen overraskelse at herr Olsen gjorde en svært god figur!