Hjem Nyheter Jødiske investeringsbanker er i ferd med å ta full kontroll over det...

Jødiske investeringsbanker er i ferd med å ta full kontroll over det amerikanske boligmarkedet

0

JØDISK MAKT Jødiske eliter manipulerer det amerikanske boligmarkedet for egen vinnings skyld, med den jødiske megabanken BlackRock i spissen.

Illustrasjonsbilde.

Megabanken BlackRock, ofte omtalt som verdens største skyggebank, står i spissen for en massiv sentralisering av eierskap i det amerikanske boligmarkedet, ifølge Fox News.

BlackRock og andre mindre investeringsgiganter er i gang med kjøpe opp enorme mengder familieboliger, med det resultat at vanlige amerikanere presses ut av boligmarkedet. Hele nabolag over hele USA er i ferd med å bli konvertert til leieboliger. Noe som ville ha hvert en selvfølgelighet for medlemmer av den amerikanske middelklassen for bare noen tiår siden, nemlig å eie sitt eget hus, er i ferd med å bli en uoppnåelig drøm for mange.

Noe som Fox News ikke nevner er at BlackRocks administrerende direktør Larry Fink er en jøde og at BlackRock er en jødisk bank. James Allsup ved Dissident Mag beskriver en virkelighet hvor rike jødiske bankierer driver økonomisk krigføring mot kommende boligkjøpere.

Da dette har skapt raseri og misnøye blant vanlige amerikanere som nå vil bli permanente leietakere uten mulighet til å overføre rikdom til sine barn i form av eiendom har konservative kommentatorer som jøden Ben Shapiro gått BlackRock til forsvar.

Jeg ser at mange er sinte på Blackrock. Blackrock kjøper hus fra folk som er villige til å selge dem. Hvis du ikke liker hva de gjør fokuser på den slappe myndighetspolitikken som motiverer denne typen investeringer.

Seriøst, Blackrock kommer ikke til å stoppe å investere i enkelfamiliehjem fordi du er sint på Twitter. Men du kan rette energien din mot å stoppe Federal reserves gale pengepolitikk, som driver ned prisene på lån og lager en massiv boble.

Formannen for det nyopprettede National Justice Party Mike Peinovich hadde følgende respons til den jødiske kommentatoren på telegram:

Hva Ben Shapiro ikke forteller deg når han sier at du skal rette energien din mot Federal reserve [det amerikanske sentralbanksystemet, bestående av 12 sentralbanker] og ikke BlackRock er at Blackrock har hatt en direkte innvirkningen på politikken til Federal reserve i en offisiell kapasitet.

Da den første støttepakken for koronavirus ble vedtatt i fjor, så gav den Federal reserve retten til å kjøpe verdipapirer utenom obligasjoner tilhørende den amerikanske regjeringen. Federal reserve signerte umiddelbart deretter en kontrakt med BlackRock som gav dem retten til å bestemme hvilke verdipapirer Federal reserve skulle kjøpe.

For en overraskelse at BlackRock selv var den største benefisianten av oppkjøpene til Federal reserve.

Ben Shapiro vet dette. Han vet også at Federal reserve er immun mot politisk press og at libertarianere har skreket om Federal reserve til de er blå i fjeset i årevis til ingen nytte.

Han vil bare at du skal holde kjeft og slutte å kritisere mektige jøder.

Så langt har det blitt beregnet at nesten halvparten av oppkjøpene av børshandlede fond gjort av Federal reserve har kommet BlackRock til gode. Den jødiske banken BlackRock bruker dermed økonomiske makt oppnådd gjennom sitt direkte forhold til det amerikanske sentralbanksystemet til å presse vanlige amerikanere ut av boligmarkedet.

Les også:
Hvem styrer over utdelingene av de finansielle krisepakkene i USA?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg