Hjem Artikler Men hvem skal beskytte oss?

Men hvem skal beskytte oss?

2

NASJONALSOSIALISME Frihetskamp publiserer her en artikkel som opprinnelig ble publisert på vår danske søsterside om en samtale mellom en nasjonalsosialist og hans eldre mor.

– Når jødiske maktnettverk forsøker å få omverden til å innføre lover og regler som skal beskytte jødene mot kritikk og angrep, den såkalte antisemittismen, hvem skal da beskytte oss hvite mennesker mot lignende type angrep?

Dette spørsmålet ble spurt under en samtale mellom meg og min eldre mor.

Mine foreldre er ikke interessert i politikk. De er ikke nasjonalistiske og i hvert fall ikke nasjonalsosialister – om de skulle ha sagt det selv. De er et eldre par som ikke tenker så mye på politikk, heller ikke på ideologi eller rase. Men når samtalen likevel faller på disse emnene, er de likevel grunnleggende enige om at de tilhører et folk og et samfunn som må jobbe sammen mot et felles mål, ta vare på de svake, mens de som kan jobbe skal jobbe og at samfunnets goder bør fordeles til fellesskapets beste. De ser, at generasjoner av hardt arbeid, innovasjon og fremganger nå er overtatt av utlendinger, at staten stadig bruker mer penger på personer som ikke er av det samme folket som var med på å bidra til landets velstand.

Mine foreldre vil aldri kalle seg nasjonalsosialister. På grunn av deres alder har de tross alt overlevd over 70 år med indoktrinering. Men de er i utgangspunktet, som de nordboerne de er, enige i den biologiske verdensanskuelsen, som nasjonalsosialismen er.

Min gamle mor nådde denne innsikten i dag, at hun tilhører et folk, og at noen også burde beskytte hennes folk på lik linje som jødene gjør ved å introdusere diverse tiltak for å beskytte deres egne etniske interesser. Hun hadde vanskeligheter med å sette ord på hvem hennes fiende var. Jødenes fiender er de såkalte antisemittene. Dette ordet kjenner hun til, men trusselen mot hennes eget folk hadde hun ikke en opplagt betegnelse på.

Jeg fortalte henne at trusselen mot vårt folk, som en unik og spesiell gruppe mennesker i den store verden, er kraften som vil gjøre alle individer til verdensborgere i en kulturløs verden, der all lokal tradisjon og forankring er kuttet bort til fordel for kapitalisme og blind tro på det liberale demokratiet. Det som vårt folk må beskyttes mot, er de internasjonale globalistene.

Dette kom ikke som noen overraskelse på min gamle mor som gjennom sitt liv har sett lokale tradisjoner forsvinne og blitt erstattet av internasjonale motefenomener, hørt hvordan språket har forandret seg, og opplevd den generelle dragningen mot en internasjonal verden der media forsøker å amerikanskere kulturen samtidig som de totalt ignorere det tradisjonelt nordiske. Men hvem skal beskytte oss mot «det», spurte hun. Hvem skal beskytte oss mot globalismen?

Nasjonalsosialismen, svarte jeg. Det er nasjonalsosialismen som vil beskytte vårt folk. Hun smilte og sa at det var litt vel høyreekstremt. Mine foreldre kommer fra en tid da man enten stemte høyre eller venstre; en inndeling som er en folkefiendtlig fabrikasjon som splitter folket og skaper en illusjon av en politisk drakamp, som man kan være med å påvirke hvert fjerde år ved å legge ned en stemme i en urne. I realiteten er samtlige partier i dagens politiske system alle aktører i samme diktatur, og de er kontrollert av de samme internasjonale kreftene. Og det fortalte jeg henne.

Nasjonalsosialismen, derimot, omfavner hele folket og tar sikte på å skape fellesskapsfølelse i folket. Nasjonalsosialismen er mer enn et parti og en politisk retning, det er et komplett verdenssyn. Man kan si at når et folk omsider gjennomskuer at det liberale demokratiet ikke har noe å gjøre med et reellt folkestyre, og man innser at politikerne ikke arbeider for folks interesse, og når det går opp for en at man faktisk er del av noe ekte og vakkert – et folk – så venter nasjonalsosialismen, som et høyere nivå over venstre/høyre-spekteret, politiske floskler, slagord og liberale filosofier.

Mine foreldre er ikke interessert i politikk. De er ikke nasjonalistiske og slett ikke nasjonalsosialister. De vet det i hvert fall ikke selv. Men som det store flertallet av naturlige, intelligente og fornuftige nordiske mennesker er de helt grunnleggende enige med det nasjonalsosialistiske verdenssynet om man bare veileder dem gjennom det, for eksempel under en helt vanlig middagsamtale.

/Søren Kristensen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

En god artikkel, som jeg kjenner meg igjen i. Å argumentere overfor normiene er ikke lett; de lever innenfor det paradigmet de har blitt opplært til og som daglig bekrefter det de tror på. Hjernevasken virker, mao. Det en lett kan få mennesker til å erklære seg enig i er at familie og slekt er viktig, og at vi trives bedre sammen med våre egne enn med andre. Men selv om bevisene er mange for at vårt folk er dyktigere på de fleste områder enn de «berikerne» fra Afrika og Midtøsten/deler av Asia, som vi nå tar imot, omfavner og… Les mer »

Arno
Arno
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

Jeg ville vært minst like sterk motstander av masseinnvandring av eksempelvis negre selv om de var «dyktigere [enn oss innfødte] på de fleste områder»!!! Og de er i alle fall flinkere enn oss på det aller viktigste området, nemlig å formere seg, å føre genene videre, og det å klare å leve godt med mindre innsats enn oss… Rasisme er et veldig dårlig og uheldig og unødvendig som grunnlag og motivering for motstand mot masseinnvandringen! Faktisk kan det virke mot sin hensikt. Som en av landets mest fanatiske og fremste masseinnvandringsmotstandere, har jeg aldri offentlig – selv ikke ‘anonymt’ –… Les mer »