Hjem Nyheter MTV hetser hvite menn i ny video

MTV hetser hvite menn i ny video

4

KULTURMARXISME I en video kalt «Nyttårsforsetter for hvite menn» forsetter MTV med sitt anti-hvite budskap.

I en ny video produsert av MTV News snakker avmaskuliniserte menn, feminister og minoriteter ned til hvite menn og forteller dem hva slags nyttårsforsetter de bør ha for det nye året.

Den anti-hvite videoen, som er ment å være humoristisk, viser seg å være nok et patetisk forsøk på å formidle kulturmarxistisk propaganda. Det anti-hvite budskapet ser dog ikke ut til å bli særlig godt mottatt ettersom 98 prosent har gitt videoen «tommel ned».

Videoen, som opprinnelig ble lastet opp for et par dagen siden, ble tidligere i dag fjernet fra MTV sin YouTube-kanal som følge av den massive nedstemming og negative kommentarer. Videoen ser nå ut til å ha blitt lastet opp igjen, men den negative responsen ser ikke ut til å avta.

OPPDATERING:
MTV har nå tatt ned videoen for andre gang. Frihetskamp lenker derfor til en kopi av den opprinnelige videoen øverst i artikkelen.

TV-kanalen MTV inngår i det jødisk-eide selskapet Viacom Media Networks (tidligere kalt MTV Networks), hvis president er jøden Doug Herzog. Viacom eier også kanalene Comedy Central, Nickelodeon, VH1, samt Paramount Pictures.

LES OGSÅ: Sender homopropaganda på barnekanalen

Viacom inngår i selskapet National Amusements Inc. som eies av jødene Sumner og Shari Redstone (tidligere Rothstein), sønn og datter av grunnleggeren av selskapet, Michael Redstone. I tillegg til Viacom eier selskapet også CBS Corporation, samt 1 500 kinoer i USA, Storbritannia, Russland og Sør-Amerika.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg