Hjem Nyheter Opplysninger: Svenske betjenter i Tommie Lindh-saken granskes internt

Opplysninger: Svenske betjenter i Tommie Lindh-saken granskes internt

3

TOMMIE LINDH Ifølge Tommie Lindhs far kommer tiltale mot sønnens drapsmann til å legges frem snart. Dessuten pågår det en intern gransking av politiets trege reaksjon på nødsamtalen da hendelsen fant sted.

Tommie Lindh ble drept av en rasefremmed da han forsøkte å hindre voldtekt av en hvit kvinne.

DrapetTommie Lindh i Härnösand i mai har blitt en politisk ladet sak der nasjonalsinnede har sørget over at nok en ung hvit person har blitt offer for den påtvungne flerkulturen, mens makteliten og flerkulturforkjempere har forsøkt å tie ned de anti-hvite aspektene ved denne hendelsen.

Ettersom politiadvokaten Stina Sjöqvist har vært sparsom med riktig informasjon og dessuten gått ut med desinformasjon, sammen med massemedia, har mange vendt seg til Tommie Lindhs far Mikael Lindh, som skriver om saken på Twitter.

I et nytt innlegg skriver faren at familien nå har fått vite når rettsaken er planlagt å bli avholdt. Dessuten skriver han at det er blitt startet igang en intern gransking mot politiet ettersom det tok lang tid før politiet rykket ut til Tommie Lindhs leilighet, etter at kvinnen som ble voldtatt der den natten selv hadde varslet nødsentralen.

På spørsmål når rettsaken blir holdt skriver faren at tiltale forventes å bli tatt ut i neste uke, hvilket innebærer at rettsaken blir i oktober om ikke noe uforutsett hender. Ifølge Mikael Lindh har man utsatt denne rettsaken tidligere.

Les også:
Tommie Lindhs drapsmann voldtok kvinnen to ganger
Politiet lyver og avbryter torgmøtet for å hedre Tommie Lindh – nasjonalister samler seg likevel
Västernorrlands fylkesmann er sint over Tommie Lindhs minnestund
MUSIKK: Henrik Pihlström – Unga år – en hyllest til Tommie Lindh

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
2 år siden

Hadde hun sagt at Motstandsbevegelsen delte ut løpesedler, så hadde politiet rykket ut på sekundet med alt det var av politi. Ikke tull engang.

H.L
H.L
2 år siden

Får vel sikkert strafferabatt, og ingen utvisning.

Sverre Holm
Sverre Holm
2 år siden

Politiet bryr seg ikke om etniske svensker.

3
0
Hva synes du? Gi en kommentarx
()
x