Hjem Nyheter Norden Västernorrlands fylkesmann er sint over Tommie Lindhs minnestund

Västernorrlands fylkesmann er sint over Tommie Lindhs minnestund

7

SVERIGE Västernorrlands sosialdemokratiske fylkesmann Berit Högman er opprørt over minnestunden for drepte Tommie Lindh.

Lørdag ble det holdt en minnestund i sentrum av Härnösand for den drepte Tommie Lindh, som mistet livet da han forsøkte å hindre sudanesiske Abubaker Mohamed i å voldta en kvinnelig venn. På minnestunden ble det også holdt en tale av Pär Sjögren, som rettet brodden mot svenskfiendtlig vold.

Dette er noe som opprører Västernorrlands sosialdemokratiske fylkesmann Berit Högman, ifølge en artikkel fra SVT. Selv sier hun at hun misliker at det ble holdt tale fra trappen til fylkesmannens residens og påstår at hun ville forstyrret minnestunden om hun hadde vært der, da minnestunden etter hennes mening ikke verner «menneskerettighetene» og «alle menneskers likeverd».

– Hvis jeg hadde vært hjemme, ville jeg gått ut og sagt at her kan dere ikke være, dette er ikke et møtested for denne typen agitasjoner, sier Högman til SVT.

På spørsmål om hun hadde jaget bort «nazistene» svarer hun:

– Jeg hadde virkelig forsøkt å gjøre det, absolutt.

Högman hevder også å ha vært i kontakt med politiet for å kreve svar på hvorfor minnestunden ikke ble stoppet, til tross for at politiet nektet tillatelse til torgetmøtet som skulle holdes.

Det kan bemerkes at SVT har valgt å sensurere Tommies navn på en skjermdump fra Den nordiske motstandsbevegelsens nettside, som ble brukt i artikkelen. De velger også å kalle minnestunden for en «nazi-demonstrasjon».

Også på Facebook har Högman uttalt seg på den offisielle siden til fylkesmannen i Västernorrland om minnestunden som ble holdt foran residenten. Til tross for at hun ofte kommenterer og kritiserer minnestunden, har hun ikke kommet med noen offentlig uttalelse om drapet og voldtekten som skjedde i byen hennes.

Les også:
Tommie Lindhs drapsmann voldtok kvinnen to ganger
Politiet lyver og avbryter torgmøtet for å hedre Tommie Lindh – nasjonalister samler seg likevel
Nordfront TV var på plass i Härnösand – direktesendte minnestunden for den drepte Tommie Lindh
Ung kvinne med mulig info om Tommie Lindh ble kontaktet av Aftonbladet – tok offentlig avstand fra avisen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jan-Christopher
2 år siden

Hadde Tommie vært alt annet en hvit hadde saken vært helt annerledes! ?

Steinar
Steinar
2 år siden

Utrolig sykt, ingen respekt for døde mennesker.

Grim
2 år siden

Slik snakker Gehenas hasj-disipler.

I.Olena
I.Olena
2 år siden

Helt sjokkert! Ingen respekt for døden.

H.L
H.L
2 år siden

Fy faen, provoserende. Det er takken Tommie får for å ha bøtet med livet sitt i et forsøk på å stoppe en voldtekt.

N.S
N.S
2 år siden

Denne fylkesmannen skulle blitt satt i gapastokk. Det må jo være noe riktig galt i hodet på slike mennesker som ikke eier respekt for en minnestund til en person som ble drept, og det attpåtil etter å ha forsøkt å stoppe en voldtekt. Omfavnelsen av flerkulturen har gått så i hodet på disse globalister at de selv etter å ha hørt om alle de lidelser rasefremmede har påført det europeiske folk, bare ignorerer det, og enda verre: forsvarer dem!

trackback
2 år siden

[…] Nordfront TV var på plass i Härnösand – direktesendte minnestunden for den drepte Tommie Lindh Västernorrlands fylkesmann er sint over Tommie Lindhs minnestund Aktor rygger: «Har aldri sagt at drapet på Tommie ikke hadde noe med voldtekten å gjøre» […]