Hjem Nyheter Over 400 jødiske organisasjoner i USA støtter BLM

Over 400 jødiske organisasjoner i USA støtter BLM

5

JØDISK MAKT Jødiske organisasjoner og synagoger støtter entydig den jødisk-skapte bevegelsen Black Lives Matter.

Foto: David Pakman/Youtube.

I løpet av de siste månedene har den jødisk-skapte og -finansierte bevegelsen Black Lives Matter (BLM) forårsaket opptøyer i mange vestlige land.

Nå har over 400 jødiske organisasjoner og synagoger i USA i fellesskap undertegnet et brev som forsikrer at de entydig støtter den jødiske svart makt-organisasjonen BLM, rapporterer Jewish Telegraph Agency (JTA).

Brevet ble initiert av en løst sammensatt gruppe bestående av jødiske aktivister fra mange ulike interessesfærer – med ulike politiske, religiøse og rasemessige «identiteter» og bærere av «varierende genusidentiteter».

Listen med signaturer – fra små forsamlinger til store jødiske lobbyorganisasjoner – representerer millioner av jøder i USA, meddeler de ansvarlige for det åpne brevet.

«Vi støtter den svart-ledede [sic] bevegelsen i dette landet og begjærer ansvarlighet og transparens fra regjering og politivesen», står det i brevet.

Jødene har oppvist en enorm mobiliseringsevne og vilje til samarbeid og samvirke, da brevet ble signert av hundrevis av jøder i løpet av 24 timer.

Vi vet at frihet og trygghet for hvem som helst av oss er avhengig av friheten og tryggheten for oss alle. Når politikere angriper jøder og klandrer oss for problemer, leder det umiddelbart til vold som rettes mot oss. Når svarte bevegelser undergraves leder det til mer vold mot svarte mennesker, inkludert svarte jøder.

Brevet kaller BLM for dagens borgerrettighetsbevegelse i USA.

Når vi jøder samvirker med våra naboer over rasegrenser og religiøse meningsforskjeller, som vi har gjort tidligere i historien, kan vi beskytte hverandre og bygge den fremtid av frihet og trygghet som vi alle er verdt.

Hvilken rasetilhørighet «politikere» i USA som kritiserer jøder har, angis ikke i brevet. JTA rapporterer heller ikke om hvem som er den primære adressaten for brevet.

Les også:
FILM: Black Lives Matter-afrikaner i USA: «Drep alle hvite barn!»
Jøden George Soros finansierer «Avfinansier politiet»-bevegelsen i USA
«SUPERSJOKKET»: Jøder krever en langt mildere innvandringspolitikk i USA
Dokumentar: Den jødiske lobbyen i USA
«Den israelske lobbyen er USAs største problem»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjermund
2 år siden

Vel George Soros er jo jøde og står bak mye av det vi skjer så jødene er nok ikke så uskyldig som mange vil ha det til!

Steinar
Steinar
2 år siden

Nei, så «overraskende» gitt. At jødene har vært upopulære i samtlige nasjoner i hele deres eksistens, det er kanskje ikke så rart.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Jødene har historisk alltid søkt allierte til å gjøre «the dirty work» for dem, og negrene, med deres naturlige hang til vold og generelt lave intelligens har vært nyttige. I tillegg har LHBTQ-forkjemperne hatt solide backere i jødene, og dessverre har kvinner i stort antall latt seg forføre til såkalt «frigjøring», å søke karriere til fortrengsel for barn og familieliv, osv. Og la oss ikke glemme jødenes rolle i den såkalte «migrasjonen» til Europa, først og fremst av deres historiske allierte; muslimene.

Håkon
Håkon
2 år siden

Hvite mann! Kjemp for Europa og den siviliserte Vesten!

Ronny
Ronny
2 år siden

Veldig typisk jøder.