Hjem Nyheter Russland: «London ville blitt bombet først»

Russland: «London ville blitt bombet først»

2

TREDJE VERDENSKRIG Putins rådgivere diskuterer i et TV-innslag hvordan Russland skulle ha gjennomført en eventuell krig med NATO.

Kreml, Moskva. Foto: Pavel Kazachkov (CC BY 2.0).

Andrey Gurulyov, en av president Vladimir Putins nærmeste rådgivere, forteller i et TV-innslag hvordan Russland ville håndtert en eventuell krig med hele NATO.

Debatten som ble ført i russiske Kanal 1 handlet om blokaden som EU- og Nato-landet Litauen gjennomfører mot den russiske enklaven Kaliningrad. Ifølge Gurulyov skulle konflikten kunne føre til en tredje verdenskrig.

– Vi skulle ødelegge alle fiendtlige romsatelitter under den første luftoperasjonen. Ingen skulle bry seg om de var amerikanske eller britiske, vi skulle se dem alle sammen som NATO-allierte, sier Gurulyov.

– Det andre steget blir å slå ut hele deres anti-missil-system, over alt og 100 prosent. For det tredje, vi skulle ikke begynne med Warszawa, Berlin eller Paris. Det første som blir truffet er London, advarer russeren.

Videre beskriver han at «trusselen mot verden kommer fra den britiske verdenen». Han beskriver hvordan Russland skulle slått ut strømnettet i hele Vest-Europa.

– Vi får se hva USA sier til Vest-Europa når de får fortsette å krige i kulden, uten elektrisitet eller mat.

Gurulyov påpeker derimot at dette ikke er hele planen, ettersom han ikke vil avsløre den for omverdenen i et tv-innslag. Men det er iallefall tydelig at Russland har en plan innenfor tredje verdenskrigen, sier han.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
7 måneder siden

I løpet av siste 500 år England forsøkte å ødelegge russisk stat og drepte alle russiske tsarer, fra Peter den Store til den siste Nikolaj med hjelp av leie mordere. Den nåværende «ukrainske krise» blev inspirert og støttet også av England, og egentlig det var England som bombet og brente Dresden i 1945 med helt bevisst morder lyst. Derfor hvorfor ikke å svare endelig med samme mynt? Den råtten engelsk politikk forgifte hele Europa og fører alle til moralsk og økonomisk kollaps, og selv Adolf Hitler sikkert støtter fra sin himmel den realistisk trussel å bombe London.

Kim Larsen
Kim Larsen
7 måneder siden

Jeg håper virkelig at det ikke blir noe tredje verdenskrig.