Hjem Nyheter Europa To tredjedeler av Afrikas befolkning og halve Midtøsten vil immigrere til vesten

To tredjedeler av Afrikas befolkning og halve Midtøsten vil immigrere til vesten

9

FOLKEUTBYTTET Globalistenes lokkerop ser ut til å ha bært frukter da majoriteten av Afrikas og Midtøstens befolkning nå ønsker å immigrere til vesten. De fleste nevner økonomisk forbedring som sin hovedmotivasjon. 

Flere meningsmålinger har alle vist att en klar majoritet av den subsahariske afrikanske befolkningen ønsker å immigrere til Europa eller Nord-Amerika.

Eksempelvis viser en studie fra 2018, utført av «Pew Research Center», at så mye som to tredjedeler av Afrikas svarte befolkning på 1,2 milliarder ønsker å immigrere innenfor en femårsperiode.

Ifølge en fersk undersøkelse rettet mot MENA-landene – det vil si Midtøsten og Nord-Afrika – utført av organisasjonen «ASDA’A BCW» oppgir nesten halvparten av alle unge mennesker i Nord-Afrika og Midtøsten at de aktivt prøver, eller vurderer, å immigrere til et annet land.

Ifølge undersøkelsen, hvor 40 000 unge mellom åtte og tjuefire blir intervjuet, vil 42% av de spurte forlate hjemlandet og immigrere til andre steder, og 40% har seriøst vurdert å flytte til et annet land på permanent basis.

15 prosent av de spurte svarte at de aktivt forsøker å immigrere til et annet land, mens bare 32 prosent svarte at de aldri vil å forlate sitt land.

Libanon har med sine 77 prosent den høyeste andelen blant unge som ønsker å forlate sitt land, etterfulgt av Libya på 69 prosent, Jemen med 66 prosent og Irak med 65 prosent.

Religiøse eller politiske grunnlag påberopes av 10 prosent

Rundt en fjerdedel av de unge oppgir at de ønsker å emigrere på et økonomisk grunnlag, mens faktorer som vanligvis assosieres med flyktningsstatus – som religiøse eller politiske årsaker, oppgis av to og åtte prosent. Tolv prosent nevner «sikkerhetsårsaker».

Også koronaviruset nevnes å ha hatt en innflytelse på holdninger til emigrasjon. 32 prosent av de unge oppgir at viruset har økt sannsynligheten for at de vil flytte utenlands. I Libanon er dette tallet betydelig høyere, på hele 77 prosent.

Mange i EU og dets medlemsstater har lenge argumentert for «mer lovlige måter å oppmuntre til migrasjon» fra regioner som Afrika.

Den franske presidenten, globalisten og tidligere Rothschildbankier Emmanuel Macron sa i 2018 at befolkningsveksten på kontinentet vil føre til «en enestående migrasjonsalder».

Mektige globalistiske organisasjoner har vist seg å finansiere masseinvasjonen av blant annet afrikanere til Europa.

Les også:
Dagens video: Hvem står bak masseinnvandringen?
FILM: Tucker Carlson hinter om hvem som står bak masseinnvandringen – på live TV
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Jødisk uro over at hvite begynner å innse at de har blitt dømt til demografisk undergang
Hvitt Folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Når alt dette er grundig dokumentert, og vi vet hvem som vil til Europa/USA, og hvem som står bak og applauderer/hjelper til, da gjenstår spørsmålet; vil vi legge oss på rygg og tillate at våre nasjonale hjem blir invadert og bosatt av rasefremmede? Og dermed virkeliggjøre Coudenhove-Kalergiplanen om en gradvis «bruning» av Vesten, som blir lettere å styre og manipulere enn oss hvite? Det er globalistenes og jødenes våte drøm, intet mindre.

H.L
H.L
1 år siden

Og hvite hjernevaskes til å ikke reagere i sinne…

Gunn Rakel Basmen
Gunn Rakel Basmen
1 år siden

Den eneste migrasjonen jeg kan se nytte i, måtte være en massiv repatriering

H.L
H.L
Svar til  Gunn Rakel Basmen
1 år siden

Og helt nødvendig.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Globalistene setter oss i en situasjon hvor borgerkrig vil bli eneste løsning til slutt. Vi kan ikke bare finne oss i å bli utsatt for et folkeutbytte.

H.L
H.L
Svar til  Gjallarhorn
1 år siden

Og hadde de fremmede hatt respekt for oss, så hadde de ikke gjort seg medskyldig i dette. Da hadde de ikke blitt en del av bølgen.

Anders (Nordland)
Anders (Nordland)
1 år siden
Wewelsburg
Wewelsburg
Svar til  Anders (Nordland)
1 år siden

Har vurdert medlemskap selv i det siste. Har lurt litt på hvordan det fungerer? Er ikke interessert i å være aktivist, men kunne godt hengt et klistremerke her og der… Er også interessert i de sosiale aktivitetene, diskutere bøker osv. Noen som kan gi meg litt informasjon om egen opplevelse?

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Wewelsburg
1 år siden

Da passer graden medlemskap for deg.
Finnes ingen bedre alternativer enn Motstandsbevegelsen, ikke engang i nærheten. Velorganisert, disiplinert og med mange engasjerte og oppegående personer. Ikke nøl med å søke. ?