Hjem Nyheter Europa To tredjedeler av Afrikas befolkning og halve Midtøsten vil immigrere til vesten

To tredjedeler av Afrikas befolkning og halve Midtøsten vil immigrere til vesten

0

FOLKEUTBYTTET Globalistenes lokkerop ser ut til å ha bært frukter da majoriteten av Afrikas og Midtøstens befolkning nå ønsker å immigrere til vesten. De fleste nevner økonomisk forbedring som sin hovedmotivasjon. 

Flere meningsmålinger har alle vist att en klar majoritet av den subsahariske afrikanske befolkningen ønsker å immigrere til Europa eller Nord-Amerika.

Eksempelvis viser en studie fra 2018, utført av “Pew Research Center”, at så mye som to tredjedeler av Afrikas svarte befolkning på 1,2 milliarder ønsker å immigrere innenfor en femårsperiode.

Ifølge en fersk undersøkelse rettet mot MENA-landene – det vil si Midtøsten og Nord-Afrika – utført av organisasjonen “ASDA’A BCW” oppgir nesten halvparten av alle unge mennesker i Nord-Afrika og Midtøsten at de aktivt prøver, eller vurderer, å immigrere til et annet land.

Ifølge undersøkelsen, hvor 40 000 unge mellom åtte og tjuefire blir intervjuet, vil 42% av de spurte forlate hjemlandet og immigrere til andre steder, og 40% har seriøst vurdert å flytte til et annet land på permanent basis.

15 prosent av de spurte svarte at de aktivt forsøker å immigrere til et annet land, mens bare 32 prosent svarte at de aldri vil å forlate sitt land.

Libanon har med sine 77 prosent den høyeste andelen blant unge som ønsker å forlate sitt land, etterfulgt av Libya på 69 prosent, Jemen med 66 prosent og Irak med 65 prosent.

Religiøse eller politiske grunnlag påberopes av 10 prosent

Rundt en fjerdedel av de unge oppgir at de ønsker å emigrere på et økonomisk grunnlag, mens faktorer som vanligvis assosieres med flyktningsstatus – som religiøse eller politiske årsaker, oppgis av to og åtte prosent. Tolv prosent nevner “sikkerhetsårsaker”.

Også koronaviruset nevnes å ha hatt en innflytelse på holdninger til emigrasjon. 32 prosent av de unge oppgir at viruset har økt sannsynligheten for at de vil flytte utenlands. I Libanon er dette tallet betydelig høyere, på hele 77 prosent.

Mange i EU og dets medlemsstater har lenge argumentert for “mer lovlige måter å oppmuntre til migrasjon” fra regioner som Afrika.

Den franske presidenten, globalisten og tidligere Rothschildbankier Emmanuel Macron sa i 2018 at befolkningsveksten på kontinentet vil føre til “en enestående migrasjonsalder”.

Mektige globalistiske organisasjoner har vist seg å finansiere masseinvasjonen av blant annet afrikanere til Europa.

Les også:
Dagens video: Hvem står bak masseinnvandringen?
FILM: Tucker Carlson hinter om hvem som står bak masseinnvandringen – på live TV
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Jødisk uro over at hvite begynner å innse at de har blitt dømt til demografisk undergang
Hvitt Folkemord