Hjem Artikler Kommentar Etniske konflikter økende i det multikulturelle samfunnet

Etniske konflikter økende i det multikulturelle samfunnet

KOMMENTAR I forrige uke brøt det ut slåsskamp mellom to politistudenter av utenlandsk bakgrunn i Tyskland. Flere personer ble skadd i slagsmålet, deriblant en rekke offiserer som grep inn. Adrian Jacobsen oppsummerer og kommenterer nyheten.

tysklandNyheten fra Tyskland handler om to politistudenter, den ene arabisk, den andre tyrkisk, som først begynte å krangle verbalt før de gikk til fysisk angrep på hverandre ved politiakademiet i Berlin. Flere offiserer skal ha blitt skadet da måtte bryte inn for å skille de to mennene.

Hendelser som dette har blitt en del av hverdagen i det multikulturelle Tyskland og er faktisk ganske tam sammenlignet med tidligere tilfeller av vold mellom ulike etniske grupper.

En lignende hendelse av større skala skjedde i september 2015 ved en flyktningleir i Calden. Leiren, som fungerer som et hjem for forskjellige etniske grupper, brøt ut i masseslagsmål der over 400 albanske og pakistanske innvandrere sloss med hverandre i timevis før volden endelig ble slått ned av politiet.

Frihetskamp har også tidligere skrevet om det eksplosive antallet av forbrytelser og vold som herjer blant inntrengere i Tyskland, der tallene viser at mesteparten av forholdene faktisk skjer inntrengerne seg i mellom.

Vi har i årevis blitt fortalt av media og skolevesen at et multikulturelt samfunn er så inkluderende og flott, likevel ser vi eksempler som nevnt ovenfor som viser at jo flere etniske grupper som tvinges å leve sammen, jo flere etniske konflikter vil det oppstå.

Det er derfor ironisk å tenke på at det er nasjonalister som blir beskyld for å fremme rasisme når det faktisk er kulturmarxistene og politikerne, som gjennom sin naive og uansvarlige innvandringspolitikk, skaper unødvendige konflikter og der-i-gjennom rasisme i samfunnet. Konflikter som antageligvis aldri ville funnet sted dersom vi hadde vært en homogen nasjon, og som definitivt ikke hadde funnet sted dersom vi levde etter nasjonalsosialistiske prinsipper.

Ordet «rasisme» som venstresiden er så glad i å kaste rundt, er helt tydelig et stort problem ved de tusenvis av asylmottak rundt omkring i Norden. Asylmottak der etniske grupper, hvis forfedre har slaktet og kriget med hverandre i tusenvis av år, plutselig befinner seg under samme tak og forventes å leve sammen til tross for generasjoner med hat for hverandre.

Man kan spørre seg selv, hva skjedde egentlig med lovnaden om at et multikulturelt samfunn skulle viske ut konfliktene, forskjellene og rasismen mellom folk?

Venstresidens utopiske regnbuekoalisjon bestående av
muslimer, feminister, jøder, humanister, homoseksuelle, kristne, anarkister, transseksuelle, marxister, den øvre politiske korrekte eliten og arbeiderklassen – vil aldri bli en virkelighet. Uansett hva politikerne gjør så vil de aldri kunne endre på det kompliserte og anstrengte forholdet mellom shia- og sunnimuslimer. Det samme gjelder på forholdet mellom tyrkere og kurdere og andre folkegrupper som har en historisk feide med hverandre. De har alle sitt opphav i biologiske forskjeller rasene i mellom, og kan kun utryddes gjennom folkemord og raseblanding. Noe som kanskje er planen fra begynnelsen av.

Eliten prøver så godt de kan å holde på trykket på den multikulturelle suppa de har stelt i stand, men de vet så inderlig godt at det kun fører til to ting: Polarisering og radikalisering.

12november1

Multikulturalismen er et feilet prosjekt. Det er derfor nasjonalismen er på fremmarsj i samtlige vestlige nasjoner som har blitt eksponert for det multikulturelle eksperimentet.

Nasjonalsosialismen tilbyr praktiske og naturlige løsninger på de utfordringene den vestlige verden nå står ovenfor, en verden der flere og flere motvillig begynner å innse løgnene de har blitt servert fra sine korrupte politikere og av massemedia. 2016 var året der hvite europeere forkastet det gamle og startet prosessen med å åpne opp sine hjerter for en ny, men også eldgammel idé:

Nasjonalsosialisme, ikke multikulturalisme og globalisme.

Ingen kan ikke stoppe en idé hvis tid er kommet.
– Victor Hugo, fransk poet

Kilde:
Ethnic Conflict Leads to Brawl at German Police Academy