Hjem Nyheter FILM: Afrikaner forsøker å bortføre en liten jente som var på vei...

FILM: Afrikaner forsøker å bortføre en liten jente som var på vei til skolen

8

FLERKULTUR En kvinne ble vitne til at en afrikaner forsøkte å bortføre en liten jente som var på vei til skolen. Det hele ble filmet med kvinnens mobiltelefon.

Afrikaner forsøker å bortføre en liten jente som var på vei til skolen.

Klokken 07:05 i går morges ble en kvinne vitne til at en kraftig afrikaner forsøkte å bortføre en liten jente som var på vei til skolen i Mitcham i London, England.

Kvinnen ble svært mistenksom og filmet det hele med sin mobil i det hun fulgte etter og ba afrikaneren om å la jenta være i fred. Afrikaneren hevdet at den skrekkslagne jenta var hans søster og forsøkte å unnslippe kvinnen ved å gå fortere.

Når kvinnen til slutt nådde frem spurte afrikaneren hvorfor hun forfulgte ham og forlot deretter stedet uten jenta. Den skrekkslagne jenta fortalte gråtkvalende at hun ikke kjente afrikaneren og at han hadde bedt henne om å suge han. Hun fortalte at hun var på vei til skolen og takket den modige kvinnen for at hun reddet henne.

Del 1:

Del 2:

Les også:
Nesten 400 jenter utnyttet av innvandrergjenger i England
«Jeg sa i fra til myndighetene, men de gjorde ingenting!»
Dagens video: De forrådte jentene
Kraftig kriminalitetsøkning i London – politiet forstår ingenting

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gøran M
Gøran M
1 år siden

Hadde jeg bevitnet dette så hadde negeren vært lynsjet i nærmeste tre. Fy faen, ingen kan lenger være trygge uansett hvor, og uansett når, på grunn av denne helvetes masseinnvandringen av #######.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
1 år siden

Nok en dag i flerkulturelle England. Det var mye bedre før, før globalistene vant 2. verdenskrig.

Robert
Robert
1 år siden

I følge Twitter er vedkommende nå pågrepet. https://twitter.com/CrimeLdn/status/1323754222198939649?s=19 Dette viser igjen hvor viktig det er å være årvåken hva gjelder ikke-hvite. Ser du noe lignende eller får du en dårlig magefølelse, ikke bare gå videre, stopp opp og bry deg. Undertegnede stoppet helt tilfeldig to ikke-hvite ungdom for noen måneder siden, da jeg oppfattet at disse var i ferd med å lure en eldre hvit kvinne. Når jeg stoppet opp og gikk bort for å spørre hva som skjedde og om den eldre kvinnen kjente disse var svaret nei. Hun hadde rulator og forsøkte å låse seg inn leiligheten sin.… Les mer »

Kim Andreassen
Kim Andreassen
Svar til  Robert
1 år siden

Sant, så sant. Vi må følge magefølelsen og bry oss. Være på vakt og ikke ignorere det som ser mistenkelig ut.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
1 år siden

Around blacks, never relax. Denne damen var modig, og kunne risikert å bli slått ned, evt også voldtatt. Men niggeren feiget ut og det skjer ofte, når de blir tatt på fersken. Dessverre ville de fleste bare snudd seg og gått videre, av frykt for å komme i klammeri med gjerningsmann – og politi..

Richard Eide
Richard Eide(@454207096)
1 år siden

Det verste er vel at slik som dette slett ikke er uvanlig.

Med fortsatt massinvandring fra den tredje verden så vil konsekvensen bli at barna helst aldri bør få lov å ferdes noe sted på egenhånd.

Marius
Marius
1 år siden

Apesvin. Jævelen ble heldigvis skutt som fortjent. Måtte han brenne i helvete.

Kim Larsen
Kim Larsen(@kim)
1 år siden

Håper de finner kreket!