Hjem Nyheter Norge «Flyktninger flyktet for sine liv» – reiser ofte hjem på ferie

«Flyktninger flyktet for sine liv» – reiser ofte hjem på ferie

0

LYKKEJEGERE Når oppholdstillatelsen er gitt, begynner «flyktninger» å reise tilbake til landet som «innebar livsfare» for dem – til nære og kjære, eller bare på ferie.

«Flyktning»-bidragene som norske skattebetalere og norske oljepenger har tilført staten, går stort sett til å finansiere flyktningindustrien.

De aller fleste av disse «flyktningene» har hverken arbeid, eller på noen annen måte bidratt til det norske samfunnet.

Det er selvsagt ikke lett å få jobb om man ikke har noen utdanning, og kanskje til og med er analfabet. Og det tar lang tid å endre dette forholdet.

Kommentaren kommer fra Christopher Jarnvall som driver NB Nyhetsbyrån i Sverige. Han mener at de fleste «flyktninger» vil til Skandinavia av helt andre årsaker enn hva de selv påstår, det vil si, at deres liv skulle stå i fare.

Samtidig gjør løgnpressen alt for å opprettholde denne tåredryppende myten om de «stakkars» menneskene på «flukt», som vi alle har et slikt enormt «ansvar» for å «beskytte, av humanitære årsaker», mener Jarnvall.

Aftenposten publiserte i desember statistikk over «flyktninger» og deres jevnlige hjemreiser til landene som de selv påstod var livsfarlige for dem. Hva tallene her viser er at dette dreier seg om økonomiske lykkejegere som parasitterer på det norske samfunnet:

  • Av somaliere som «flyktet for sine liv» til Norge reiser 24 prosent regelmessig tilbake.
  • Av irakere som «flyktet for sine liv» til Norge reiser 71 prosent ofte tilbake.
  • Av iranere som «flyktet for sine liv» til Norge reiser 55 prosent tilbake.
  • Av eritreere som «flyktet for sine liv» til Norge reiser 12 prosent tilbake.
  • Av afghanere som «flyktet for sine liv» til Norge reiser 40 prosent tilbake.

Jarnvall legger til at Afghanistan regnes som farlig i Sverige, men ikke i Norge:

Afghanistan er tydeligvis mindre farlig for afghanere bosatt i Norge, enn for deres landsmenn bosatt i Sverige. For i følge svenske aktivister blir man drept om man sendes tilbake …

FNs nylig vedtatte globale rammeverk for «sikker, ordentlig og regelmessig migrasjon» – den såkalte migrasjonsavtalen – som både Norge og Sverige har signert under på, danner nå grunnlaget for nye migrasjonsbegrep.

Det vil altså ikke lenger være nødvendig å flykte fra et område for å kunne flytte til Norge eller Sverige. Migrasjon blir nå mer og mer en «menneskerett».

Dermed faller også kritikken mot «flyktninger» som drar på ferie for sine nye skattekroner. «Flyktningene» har med denne nye definisjonen ikke lengre flyktet, de har bare flyttet.

Les også:
Regjeringen underskriver FNs migrasjonsavtale
FNs migrasjonsavtale vil gjøre migrasjon til en menneskerettighet
Asylsøkere reiser på ferie til sine hjemland
Trikser med ulike identiteter for å svindle velferdssystemet
Utviste kriminelle asylsøkere får NAV-stønad
FILM: Jødenes rolle i masseinnvandringen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg