Hjem Nasjonal kamp Media Hold Fanen Høyt #13 – Intervju med Alternativ Media, 100% hvit og...

Hold Fanen Høyt #13 – Intervju med Alternativ Media, 100% hvit og covid-1984

9

RADIO Her kommer avsnitt 13 av Norges beste nasjonalsosialistiske podkast.

Det trettende avsnittet av Den nordiske motstandsbevegelsens norske podkast Hold Fanen Høyt! er nå publisert på Nordisk Radio.

Faste medarbeidere i programmet er Tom HaugeØystein Vaule, Ronny Bårdsen og Tommy Olsen. Gjest i avsnitt 13 er Ronny Rønning og Anneli Virtanen fra Alternativ Media.

I avsnittet diskuteres blant annet:

Hjelp til DU også:

Hold Fanen Høyt! vil oppfordre ALLE til å hjelpe Anneli Virtanen ved å gi et bidrag til pågående innsamlingsaksjon. Pengene skal brukes til rettssak mot Trondheim kommune, som følge av urettmessig oppsigelse. Planen er videre å danne et fond som kan hjelpe andre i lignende situasjon. Rønning og Virtanen vil med dette gå i frontlinjen for å få en stopp på urettmessige oppsigelser som følge av politisk engasjement på fritiden. Gi ditt bidrag HER.

Har du lytterspørsmål, vil donere, eller bare ønsker å komme i kontakt med Hold Fanen Høyt! kan du benytte e-post: [email protected].

Lytt til avsnittet nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hanne
Hanne
2 år siden

Endelig.

Espen
Espen
2 år siden

Utrolig kult at Alternativ Media stilte opp til intervju. Håper du vinner rettsaken Anneli! Utrolig provoserende slik de har holdt på.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Meget bra program.

Fascinerende og høre mer om dette angrepet og at de har vært på døren til Anneli. Jeg husker jo når en gjeng med store og små skrikeunger fra tjenfolket/sos rasisme ledet av Kenneth Fuglemsmo gikk på døren til 3 org kamerater i Trondheim, de var tøffe i kjeften til de ble jaget der ifra med kniv. Da gikk de og skrek hjelp som de dritt ungene de er.

Sos rasisme, tjen folket, afa. Samme dritten alle 3.

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Må si at det var et interessant og bra intervju av Ronny Rønning og Anneli Virtanen. Ønsker dere all lykke til i kampen!

Grim
2 år siden

Vi er de eneste reele alternativet i samfunnsutviklingen. Venstresiden er og blir marxistisk, høyresiden med Høyre er og blir konservative globalistkapitalister som kun tjener seg og sine likesinnede

N.S
N.S
2 år siden

Bra avsnitt

Morten
Morten
2 år siden

Knallbra intervju og avsnitt. Tommel opp.

Morten
Morten
Svar til  Morten
2 år siden

Håper mange gir bidrag, så hiv dere på.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Enda en glimrende podcast! Keep up the good work!