Hjem Nyheter Norge Lav takhøyde hos «alternativ nettavis» har skapt sinne blant leserne

Lav takhøyde hos «alternativ nettavis» har skapt sinne blant leserne

15

SENSUR Sinne har oppstått etter at nettavisen Resett gikk ut med sin nye sensur-kampanje.

Det «alternative mediet» Resett gikk nylig ut med en liste over hva som fremover vil bli slettet i deres kommentarfelt. Av punktene på listen aksepteres blant annet ikke det å påpeke eller kritisere jødisk makt, kalle landssvikere for landssvikere, eller skrive om etnisitet og intelligens. Dette har skapt sinne blant leserne, som nå anklager Resett for å være kontrollert opposisjon og et PK-ekkokammer.

Resett innrømmer selv på sin nettside at visse av punktene ikke bryter mot norsk lovgivning, men velger dog likevel å kjøre på sensur. Jødisk makt påstås å være en «konspirasjonsteori», og etnisitet og intelligens er noe man tydeligvis ikke skal gjøre andre opplyst om.

Utdrag fra kommentarfeltet på deres nettside og Facebook:


Les også:
Lederperspektiv #18: (((Sosiale medier))), sensur og farer
Svensk journalist kritiserer Bonniers sensurkampanje
Selvsensur er normen i Norge
Prins Charles: – Håper en amerikansk president tar seg av den jødiske lobbyen
Nigel Farage peker ut den jødiske lobbyen: «De har umåtelig stor makt i USA»
Jødenes rolle
Hvordan opererer den sionistiske eliten?
FILM: Jødespørsmålet forklart på fire minutter
FILM: Viktigheten av å forstå jødespørsmålet

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
JudasGarSviker
JudasGarSviker
4 år siden

Helt tragisk! Regner med at de fleste gjennomskuer motivet her: å beskytte «guds utvalgte» for kritikk. De kunne ikke brydd seg mindre om negere og pakkiser. Dette er for å dekke over jødenes skadelige innflytelse over vårt folk. Ingenting annet. Folk i kommentarfeltene begynnte å våkne opp i raskt tempo. Resett hjelper nå globalistjødene indirekte med å fremme sin syke og perverse agenda.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
4 år siden

Vi bør benytte denne sjansen til å få sensurerte og misfornøyde lesere (de mest oppegående?) av disse kosher publikasjonene over til frihetskamp.net

G j
G j
4 år siden

So true. Helge Lurteoss.

OyVey
OyVey
4 år siden

Uansett hva man finner på her i verden, så for all del ikke påpek eller kritiser jødisk makt, det er jo både antisemittisk, jødehat, gudsbespottelse, blasfemi og den siste basun før verdens undergang. Selvfølgelig må jo jødene være fredet for enhver kritikk, det privilegiet er jo helt naturlig at bare jødene skal ha. Enhver kritikk mot jødene bør nok straffes med døden.

Eller?

Tord
Tord
4 år siden

Kom ikke som en overraskelese. Bra folk reagerer!
At man sensurerer trusler, trolling, spam og slikt, er jo forståelig nok. Men at man velger å sensurere ting som ikke bryter mot norsk lovgivning, som ikke er usaklig, og som attpåtil er helt vesentlig i debatten, ja… da bør det også reageres.

Falsk opposisjon: https://imgur.com/O74hidn
Sann opposisjon: https://imgur.com/7Z029wP

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Folk bør rett og slett være litt mer smarte med hvordan de skriver kommentarer på normie-resett i mine øyne og ikke gå helt sperg på tastaturet. Si A og B, men ikke C osv, og så kan de med vett skjønne resten av alfabetet om de har nok IQ.

På sikt blir normiemassene mer og mer eksponert for realitetene gjennom sider som Resett og Alt-right etc. og da er veien til vår side rimelig kort.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Enig i at man må være taktisk når man har med massene i kommentarfeltebe å gjøre, men for meg virker det som om Resett nå kommer til å følge i fotsporene til document.no og spre sionistløgner krydret med en del sannhet for å gjøre det spiselig. Håper jeg tar feil.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  JudasGarSviker
4 år siden

Jan Simonsen valgte å legge ned sionist-bloggen sin Frie Ytringer før han infiltrerte Resett med sin Israel-first propaganda, men det er andre bra folk som skriver der. Alt i alt er Resett to skritt fram og ett tilbake, mens Document.no heldigvis er i ferd med å gjøre seg selv overflødige blant massene av frustrerte normies.

Thule
Thule
4 år siden

Det er samme type tåkeleggingsprosjekt som Alex Jones har holdt på med. De mest hardnakkede virkelighetsfornekterne som trekkes til plasser som Feige Ord og Resett er boomere og andre innen grupperingen «velferdsnasjonalister». De bruker kommentarfeltene til å sutre innenfor trygge rammer. Nå har de sutret i åresvis uten å ha utrettet noe som helst, så da har det jo tjent sin hensikt i å kaste bort tid. I motsetning til Motstandsbevegelsen har de ingen ting å vise til av aktivisme, demonstrasjoner eller face-to-face folkeopplysning, for det krever mot og ryggrad.

Roar
Roar
4 år siden

Selvsensur må man aldri tillate seg selv. Det eneste man oppnår med slikt er å bevege seg lenger og lenger vekk fra sak og sannhet, fordi man hele tiden gir etter for hva FIENDEN MÅTTE MENE, i sin streben etter å nå folket og «omvende» disse. De dyrker frem , innad i seg selv, et ubehag over egne meninger. «Man må formulere seg litt annerledes» begynner det med, og slutter med «Jeg må velge bort dette, og dette, for å nå publikum». De mer moderate «taktikere» er de som er flinkest i å lure seg selv. De lar seg lede… Les mer »

Espen
Espen
Svar til  Roar
4 år siden

Spot on!

Steinar
Steinar
4 år siden

Kontrollert opposisjon! De har nok som formål å fange opp den voksende motstanden og liberalisere disse, fremfor å få en radikalisering, som vi trenger.

Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

De får komme inn her og kommentere isteden.

Problem løst

This Goyim Know!
This Goyim Know!
4 år siden

Kosher-stempelet passet utmerket på Resett! En falsk opposisjon, mer bekymret for kritikk mot jødiske virksomheter, enn hvitt folkemord i regi av jødiske ledere.

https://youtu.be/OJ9n0hibSS4
https://youtu.be/y0hE3kcrX04
https://youtu.be/VChbTfbryxQ

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  This Goyim Know!
4 år siden

You can’t spook the Duke? En levende legende!