Hjem Nyheter Löfven: «Jeg vil ikke koble kriminaliteten til etnisitet»

Löfven: «Jeg vil ikke koble kriminaliteten til etnisitet»

7

POLITISK KORREKTHET Sveriges statsminister Stefan Löfven sier at han ikke vil koble gjengkriminaliteten til etnisitet. Dette som et svar på assisterende rikspolitisjef Mats Löfvings uttalelse om et 40-talls utenlandske slekter som driver med organisert kriminalitet i Sverige.

Statsminister Stefan Löfven nekter å innrømme at organisert gjengkriminalitet er koblet til etnisitet.

Ekots Lørdagsintervju sa assisterende rikspolitisjef Mats Löfving at politiet hadde kartlagt omkring 40 kriminelle nettverk bestående av rasefremmede slekter som har etablert seg i Sverige for å drive med kriminell virksomhet, noe Frihetskamp har rapportert om. Löfving påpekte at barna i de ulike familiene oppfostres for å i fremtiden selv ta over de kriminelle nettverkene.

Ved en pressekonferanse på mandag, sammen med globalisten Annie Lööf (Centerpartiet), om det kommende høstbudsjettet fikk statsministeren mange spørsmål om akkurat gjengkriminaliteten. Stefan Löfven unnvek å svare på om dagens situasjon er en strykkarakter til Sveriges kontroll av grensene.

Statsministeren sa at han kjenner til at det finnes et antall gjenger og familier som utgjør toppen av den organiserte kriminaliteten, men ville ikke gå nærmere inn på politiets opplysninger om slektene.

Löfven har tidligere ofte hevdet at gjengkriminaliteten i Sverige har sosioøkonomiske årsaker. På pressemøtet fikk han et spørsmål om hvorvidt den assisterende rikspolitisjefens opplysninger ikke viser til at gjengkriminaliteten faktisk har en kobling til innvandring.

— Vi skal handle på det som er feil og kriminelt uansett bakgrunn og hva som er årsaken. Jeg vil ikke koble kriminaliteten til etnistet, svarte han på journalistens spørsmål.

Statsministeren løftet frem innsatser fra skole, sosialtjeneste og arbeidsformidling som nødvendige for å strupe nyrekrutteringen til de kriminelle gjengene.

Sentrumslederen Annie Lööf hevdet at kriminelle klaner ikke er noe nytt fenomen.

— Mange av disse gjengene og deres familier har eksistert i Sverige i årtier. Det er ikke de siste årene disse gjengene har kommet, sa hun.

Löfven erkjente at gjengkriminaliteten er «en gift i vårt samfunn som vi må ta bort». Han meddelte samtidig at ytterligere tiltak koblet til rettsvesenet er å vente.

Les også:
Löfven fornekter eksistensen av no-go-soner i Sverige
Sveriges statsminister gir svensker skylden for økt gjengkriminalitet
Sveriges statsminister Stefan Löfven kryper for jødisk makt

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Den mannen må være lettere tilbakestående.

Heimdal
Svar til  Gjallarhorn
1 år siden

Anti-hvit kalles det. Han fører Kalergis plan, samme som Merkel og alle andre europeerfientlige politikere driver med i Europa.

Håkon
Håkon
Svar til  Gjallarhorn
1 år siden

«Lettere», haha
Kjøpt og betalt med Judaspenger.

Heimdal
1 år siden

Den importerte kriminaliteten kan godt kobles opp mot politikerne og deres politikk, om de vil unngå å koble det mot etnisitet…det er også politikere som bl.a Löfven og Lööv som står ansvarlige for dette importerte stemmekveget og folkeutbyttingen av svenskene.

Steinar
Steinar
1 år siden

Verdens ledere idag er stort sett bare nikkedukker uten særlig i topplokket. Lyser jo dumhet av Löfven lang vei.

Morten
Morten
1 år siden

Noen burde forklare han hva etnisitet er og sammenhengen mellom økt masseinnvandring og økt kriminalitet

H.L
H.L
1 år siden

Absurdistan, der «svensker ikke finnes», «rase og kjønn er en sosial konstruksjon», og hvor «no-go soner absolutt ikke eksisterer.»