Hjem Nyheter Nytt angrep på togstasjon – Ung mann sparket foran innkommende tog i...

Nytt angrep på togstasjon – Ung mann sparket foran innkommende tog i Madrid

7

FLERKULTUR Nok et angrep på togstasjon. Denne gang i sentrum av Madrid, hvor en ung mann ble sparket foran et innkommende tog. Den unge mannen klarte å redde seg unna i siste liten.

Det var fredag morgen at en 23 år gammel spanjol ventet på plattformen ved Arguelles tunnelbanestasjon i sentrum av Madrid. Plutselig skal han ha fått et karatespark i ryggen slik at han falt ned på togskinnene foran et innkommende tog.

Mannen klarte å få rullet seg raskt inn til den ene siden av sporet hvor han presset seg inn mot veggen, og på den måte reddet livet i siste liten.

Hendelsen ble observert av mange skrekkslagne tilskuere som var sikker på at mannen hadde omkommet. Noen av dem klarte å holde fast gjerningsmannen inntil sikkerhetsvaktene på togstasjonen ankom stedet.

Når toget hadde passert dukket plutselig den unge mannen frem og fikk da hjelp til å komme seg opp på plattformen. Han skal kun ha fått mindre skader på den ene armen.

Gjerningsmannen oppgis å være en brasiliansk mann i 30-årene. Etter det uprovoserte angrepet ble han ført til Chamberi politistasjon og på lørdagen ble han siktet for drapsforsøk.

Ifølge kilder skal brasilianeren ha vært innblandet i flere hendelser i løpet av sommeren, han skal også ha blitt arrestert ved to anledninger.

Flere lignende angrep har oppstått det siste året, og på bare de siste ukene har to personer blitt drept ved å ha blitt dyttet foran et innkommende tog. En 8 år gammel gutt ble drept i Frankfurt am Main for litt over en uke siden, og en uke før det ble en 34 år gammel mor drept i Berlin.

For å unngå å bli rammet av denne type forbrytelse, anbefales reisende å holde seg minst 2 meter fra plattformen, samt unngå å bli distrahert av eksempelvis mobiltelefonen når et tog er på vei inn.

Les også:
Innvandrer fra Eritrea dyttet mor og barn foran innkommende tog
Kosovoalbaner fikk lyst til å drepe – dyttet en 34 år gammel mor foran toget
FILM: Hundrevis av inntrengere stormer grensen til Spania
Flere grensevakter skadd etter storming av grensen til Spania
FILM: Spansk grensepoliti finner rasefremmede inne i madrasser
Gjør det lettere for afrikanere å søke asyl i Europa
EU planlegger å organisere mer innvandring til Europa

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
3 år siden

Dette har blitt en trend blant innvandrere. Lurer på hvordan flere av dem har fått det for seg at de skal gjøre dette? Har de fått instrukser?

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  Espen
3 år siden

Hadde man begynt og skubbe muslimer (eller jøder) foran toget så hadde det nok vært riksdekkende nyheter..hvor man hadde skreket høylytt om sikkerhetsgjerder osv..men hvem bryr seg om etniske europeere :=

Roar
Roar
3 år siden

Grunnet masseinnvandringen av rasefremmede til Europa vil vi vel snart se det ene sikkerhetstiltak etter det andre, fremfor å gjøre det enkleste og beste: sende dem tilbake, eller i nærliggende områder. Vi har ingen forpliktelser ovenfor dem, men vi har et ansvar ovenfor eget folk !

Vibecke
Vibecke
3 år siden

Utrolig flaks han hadde. Helt utrolig!

Morten
Morten
3 år siden

Godt han overlevde og at innvandreren ble tatt

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

At det går ann. Gjerningsmannen fortjener en god omgang juling og så bli sendt på første båt tilbake til Brasil hvor han forhåpentligvis ender opp i et brasiliansk fengsel som et et sant helvete på jord!

Hanne
Hanne
3 år siden

Dette er jo helt sykt.