Hjem Verdensanskuelse Jødespørsmålet Rett fra deres egen munn

Rett fra deres egen munn

JØDEDOMMEN Takket være jødiske rabbineres behov for å spre informasjon om jødedommen på internett, kan også vi lytte til hva de har å si om oss.

Skjermbilde fra video.

Hver dag blir de nordiske folkene påminnet om dagens agenda av jødiske medier. Alt for å virkelig banke inn hjernevaskingen hos folket. For noen år siden var det daglige nyheter om Donald Trump, nå er det Ukraina, Russland, Vladimir Putin og klimaet. Noe som aldri dør ut er imidlertid at det er så fryktelig synd på jødene. På bildet under ser du den svenske statsministerens stedfortredere Ebba Busch, Hanif Bali og Richard Jomshof som alle støtter det jødiske folket og jødedommen. Busch og hennes familie er forøvrig gode venner med den homoseksuelle jøden Michael Bindefelt, en person som fritt kan få sitte i SVT og fortelle at det er viktig at surrogatmoren til deres adoptivbarn er av jødisk etnisitet.

Selv om du allerede kanskje er kjent med jødenes syn på oss ikke-jøder, føler jeg av propagandistiske årsaker at det er nødvendig å påminne leserne om at ovennevnte støtter et folk og en religion som faktisk ser ned på dem.

Heldigvis for oss alle har noen allerede gjort grovarbeidet på Twitter, og jeg har her egentlig bare satt sammen et antall uttalelser til dere lesere.

Vekten av blodet

Jødene er utvalgte og annerledes

Jødisk lære er kun for jødene

Jøder må be om tillatelse til å bli stilt for sekulære domstoler

I et virkelighetseksempel ble jøden Jared Kushner sint på sin tante da hun gikk til FBI og ikke de jødiske domstolene da faren utpresset sin egen søster for kontroll over familiebedriften.