Hjem Nyheter Norden Svensker på vei hjem etter en kveld ute på byen i Uppsala,...

Svensker på vei hjem etter en kveld ute på byen i Uppsala, ble sparket i hodet av innvandrere

5

DEN FLERKULTURELLE VOLDEN To svenske par ble grovt mishandlet natt til lørdag av innvandrere når de etter en kveld ute på byen i Uppsala var på vei hjem. Når kvinnene lå på bakken sparket en person med arabisk herkomst mot hodene deres.

Skjermbilde: Facebook.

To svenske par som var på vei hjem etter en trivelig kveld ute på byen i Uppsala ble brutalt overfalt av innvandrere, som helt uprovosert mishandlet svenskene, skriver Samhällsnytt.

Rebecca Andersson, hennes søster og deres partnere, hadde skaffet barnevakt for at de endelig kunne gå en tur ut å hygge seg på sommerkvelden. De besøkte en kro, omgikk hverandre og spilte shuffleboard.

Når de så skulle gå hjem for kvelden og passerte ved Gamla Torget i Uppsala sentrum, og da hadde gått ett stykke i forveien ifra sine menn, ble begge søstrene brutalt angrepet av en mann i 18-20-årsalderen av arabisk opprinnelse. Araberen kalte begge søstrene for «horeunger», noe som fikk søstrene til å ville vite hvordan han kunne påstå noe slikt ettersom han ikke kjente de.

Da klikket det fullstendig i hodet for araberen som brølte ut «Jeg slår jenter og jeg kommer fra Gottsunda!». Deretter begynte han med slag, spark og mishandlet begge kvinnene så de falt på bakken. Når de så lå nede på bakken, begynte han å stampe vilt på hodene deres.

Begge søstrenes mannlige partnere kom løpende til unnsetning, men da kom plutselig en bil med en gjeng innvandrere på tre-fire personer til stedet. Disse begynte direkte å mishandle søstrenes kjærester. Innvandrerne tok også av seg buksebeltene sine som de da brukte for å mishandle svenskene.

Mishandlingen ble oppdaget av noen ordensvakter fra en kro i nærheten. Når vaktene kom for å redde svenskene, flyktet araberne fra plassen.

Ifølge politiet som lyktes med å pågripe tre arabere for mishandlingen, hadde ofrene flaks som ikke ble knivhugget.

Rebecca ble ført til sykehuset med ambulanse, der hun fikk behandling og ble tatt røntgen av kraniet.

I et intervju med Samhällsnytt, forteller hun at Uppsala ikke lengre er å kjenne igjen. Som oppvokst i byen kjenner hun godt til stedet og hun forklarer hvordan utryggheten bare blir verre og verre, og hvordan hun ikke lengre kan bevege seg fritt i den tidligere så fredelige universitetsbyen.

– Jeg ville definitivt ikke ha gått alene gjennom byen, eller i byparken. Aldri i livet, sier hun.

I et Facebook-innlegg fortalte Rebecca om overfallet:

«Sverige har aldri vært tryggere», takk Löfven. Her ordner man barnevakt og ville gå ut å ha det litt fint med søster og make. Vi har en supertrivelig kveld, spiller shuffleboard og omgås. Senere når man begynner å bevege seg hjemover så har man uflaksen med å møte en aldeles overjævlig hyggelig, ikke-skigåer (ikke-svensk red.anm.) som utifra det blå kaller meg og min søster «horeunger».

Uflaksen er at våre maker har havnet på etterslep og går ett stykke bak oss. Vi ville vite hvorfor han kaller oss horeunger når han ikke engang kjenner oss. «Jeg slår jenter og jeg kommer fra Gottsunda.» Så smalt det. Det mates slag og spark og tramping på mitt og min søsters hode. Han har tilkalt forsterkninger. 1 sekund senere kommer en lys bil i høy fart som bråstopper bak oss. Ut hopper flere som drar frem sine belter og begynner å slå våre maker.

Etter omstendighetene så klarte vi oss bra. TAKK til dere ordensvakter som reagerte direkte og kom flygende dit. TAKK til dere i politiet som bare tok det som føltes ut som 5 sekunder innen dere kom. TAKK til dere vitner som la igjen deres forklaringer og som ikke forlot vår side. Takket være dere rakk det ikke å bli verre enn hva det ble.

TILLEGG! Etter det vi vet fikk politiet tak i tre av dem. De forklarte også til min make at vi hadde hatt flaks som ikke ble knivstukket. Tydeligvis hadde de altså kniver på seg. Del gjerne, så kanskje det når frem til Löfven hvor trygt Sverige er.

Uppsala, som en gang var en fredelig by før flerkulturen rammet Sverige, har nå passert Malmø som landets farligste by. Det forekommer, sett per 100 000 innbyggere, flere skytinger i Uppsala-regionen, sammenlignet med Skåne og Stockholm.

Les også:
Löfven fornekter eksistensen av no-go-soner i Sverige
FILM: Tidligere oberstløytnant med radikalt budskap om fremmedinvasjonen
Sverige underskriver FNs «selvmordsavtale»
Hver fjerde kvinne i Sverige våger ikke lenger å gå ut som følge av flerkulturen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ronny
Ronny
2 år siden

Ja dette er den nye hverdagen i det nye eksotiske drømmesamfunnet til globalistene. Vid åpne grenser for ikkevestlige hyener må vi bare være takknemlige for ifølge selverklærte»antirasister», kulturmarxistisk løgnmedia og disse snille EU/FN politikerne som later som at dem representerer vertsfolket. Til dere som er lei av å være fritt vilt eller som føler et ansvar for å forsvare vårt folk fra å være fritt vilt kan fortsatt ta et moralsk riktig valg. Organiser deg i Den Nordiske Motstandsbevegelsen så gjør vi folkeforrædere og hyene pakk til fritt vilt sammen! https://www.motstandsbevegelsen.org/medlemskap/

Johan G
Johan G
2 år siden

Det hvite globalister ikke har tenkt over er at de selv vil bli mål for rasefremmede i fremtiden. Uansett om hvite globalister måtte identifisere seg som noe annet en hvit, så vil ikke rasefremmede anse de som noe annet enn hvit. Og når rasefremmede blir mange nok i et land, en by, et tettsted, så flokker de seg sammen og anser hvite som fritt vilt, uansett om disse hvite skulle ha rastafletter og snakke kebab, eller være rakryggede og stolte nasjonalister.

Espen
Espen
2 år siden

Å fy faen. Hadde man kommet over noe slik så hadde det blitt full berserkergang. Disse jævla svina bør lære seg at man ikke kødder med hvite.

Kim larsen
Kim larsen
2 år siden

Utrolig trist og høre at våre kjære naboer lider sånn under de forræderiske politikerne i riksdagen.

Nordisk Revolusjon!

Steinar
Steinar
2 år siden

Håper de melder seg inn i Den nordiske motstandsbevegelsen og engasjerer seg mot flerkulturen på ordentlig.