Hjem Nyheter Globalt AVSLØRING: Jødiske PayPal bedriver systematisk rasisme mot hvite mennesker

AVSLØRING: Jødiske PayPal bedriver systematisk rasisme mot hvite mennesker

7

ANTI-HVIT RASISME Betalingstjenesten Paypal engasjerer seg i omfattende rasistiske aktiviteter og profilering av sine kunder. Det avslører lekket materiale fra et internt seminar.

Er man hvit eller motstander til homolobbyens virksomhet, kan man bli avstengt eller utsatt for andre repressalier fra Paypal.

Paypal er ett av de mer framtredende eksemplene på hva som brukes og kalles monopolkapital. Det er et uttrykk som noen ganger anvendes for å beskrive foretak som har blitt så store at man knapt har noe annet valg enn å anvende dem, uansett om man holder med om deres kultur, etikk, regler og/eller prosedyrer.

Akkurat som de fleste teknologiforetakene i og rundt Silicon Valley, forsøker Paypal å gjøre sine anvendervilkår så vanskelig tilgjengelig som mulig, skriver Eric Stiker på National Justice.

Enda mer innhyllet i mystikk er hvordan beslutninger om å diskriminere kunder blir tatt, og hvem som tar disse beslutningene.

Lekkasje i form av materiale fra et internt lukket seminar på Paypal, gir visse ledetråder i spillet bakom bankens politiske virksomhet.

I dette bildet ser vi hvordan Paypal lister opp mål som skal sensureres. Noen anmerkningsverdige kategorier er «forsvar av hvite» («White advocacy»), altså ikke engang det sterkere uttrykket «hvit makt».

Det finnes også en vag kategori nevnt, «Involvering i hatefulle arrangement» (Hate Event Involvement), noe som ser ut til å bety at de refererer til individene selv, og ikke deres aktiviteter på sine digitale plattformer.

Fordomsfulle nyheter/kommentarer, «holocaust-benektelse» og til og med kritikk mot masseinnvandringen tas med.

Majoriteten av alle amerikanere er skyldige i minst ett av disse såkalte tankelovbrudd, skriver Striker, og undrer på om det lenger finnes noen som i det hele tatt kan anvende deres tjenester.

Visse kategorier diskriminerer kunder basert på deres rase («forsvar av hvite»), mens andre kategorier er litt mere løse og diffuse, som eksempelvis hva som egentlig utgjør «fordomsfulle nyheter», «hat» eller «religiøs intoleranse».

Spørsmålet er da hvilke som bestemmer hvem som får tilgang til deres tjenester med pengetransaksjoner.

Ifølge bildet utføres dette arbeidet av den jødiske og pro-semittiske hat- og forfølgelsesorganisasjonen Anti-Defamation League (ADL), av en gruppe som finansieres av Democracy Alliance og som kalles Color of Change, FBIs menneskerettsavdeling, Scotland Yard, og andre.

Statlige og ikke-statlige lobbyorganisasjoner kalles samtlige for «eksterne partnere», som «hjelper til» med å ta beslutninger om hvilke politiske meninger og aktører som tillates.

Jødiske ADL og FBI har på en veldig aggressiv måte «avplattformert» politiske dissidenter.

Ifølge dette skjermbildet har 1 800 kontoer som tilhører individer, ideelle organisasjoner og foretak under det siste året blitt deaktivert av politiske grunner, som følge av retningslinjer fra Paypals «samarbeidspartnere».

65% utgjorde ifølge deres kategorier «hvit nasjonalistisk virksomhet», mens den nest mest sensurerte gruppen er mennesker og organisasjoner som forespråker innvandringsbegrensninger.

En person kan for eksempel ikke støtte USAs president Donald Trumps mest verdsatte buskap i sin valgkampanje 2016, og samtidig tro at man kan få beholde sin Paypal-konto.

Det finnes til og med en kategori for «fordomsfullt akademisk arbeid». Eksempel på slikt akademiskt arbeide kan være Clare Ellis, som skrev en doktoravhandling om EUs Europafientlige innvandringspolitikk, verkene av og personer som Kevin MacDonaldDavid Duke, og den katolske forskeren E. Michael Jones.

Den 6. juli fikk E. Michael Jones forøvrig alt materialet sitt slettet fra Youtube, Amazons og Amazon Kindles boklister i en samordnet anti-hvit utrenskningskampanje, bare en uke etter at den forrige oppsiktsvekkende anti-hvite utrenskningen ble gjennomført. Da var det Daniel Fribergs forlag Arktos som ble eliminert fra Youtube, tilsammen med blandt andre Richard SpencerStefan MolyneuxJared Taylor og som nevnt over David Duke.

PayPal fortsetter videre i sitt opplæringsmateriale med å gi spesifikke eksempler for å trene sine sensorister i å oppdage idéer og individer som i deres øyne må ties ihjel.

De fleste av de individer og grupper som nevnes er ikke særskilt radikale, og enda mindre voldsomme eller farlige.

The Proud Boys, Stefan Molyneux, Gemma O’Doherty og Katie Hopkins har alle passe vanlige konservative politiske meninger, hvilket viser hvor lite ytringsfrihet som er tillatt i dagens «frie» Amerika.

Den eneste venstreekstremisten på  Paypals elimineringsliste er Matthew Rupert, som også tilfeldigvis er den eneste som driver med ulovlige aktiviteter. Rupert er en kriminell anarkist som deltok på en Black Lives Matter-protest og delte ut selvlagde eksplosiver som folk skulle anvende i terrorhandlinger.

Paypals administrerende direktør og konsernsjef Dan Schulman er selv jøde og arbeider ivrig sammen med den jødiske spion- og lobbyorganisasjonen ADL.

Kina og det kinesiske kommunistpartiet – som konservative iblant anklager for å drive med sensur – nevnes ikke noen steder i disse skjermbildene.

Trumps presidentordre om forbud mot internettsensur har ikke hatt noen som helst effekt, selv ikke i avskrekkende formål. Silicon Valley og ulike jødiske grupper har heller tvertimot bemøtt presidentordren med å intensivere sine forsøk på å kontrollere hva vi kan se, si, lese og gjøre, avslutter Eric Striker sin rapportering.

Det positive med National Justice sin avsløring om det anti-hvite Paypal er at man, til tross for at de kan betraktes som en monopolkapitalistisk aktør, fra et personlig standpunkt kan kunne straffe de ved å velge andre alternativer.

Les også:
Systemgransker om politisk sensur – hvem står bak?
Lekkede e-poster indikerer at jødiske ADL planlegger å kontrollere opposisjonen mot Israel
ADL bak Youtubes nye sensur
Google bruker ADL for å sensurere YouTube
Jødisk makt på krigsstien – vil sensurere gamere
Enda mer sensur og undertrykkelse i kjølvannet av BLM
FILM: Twitter-ansatte bedriver politisk sensur og overvåkning
Facebook innfører strengere sensur
World Jewish Congress hyller Youtube-sensuren
Svensk journalist kritiserer Bonniers sensurkampanje
Google innfører sensur på søk om «holocaust»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Morten
Morten
2 år siden

Den eneste rasisme som er tillatt, er den mot hvite. Det er kanskje på tide å jekke ned disse jødene litt.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
2 år siden

De største rasehatere er jøder selv. På tide de selv blir dømt for hatefulle ytringer og terrorisme.

N.S
N.S
Svar til  Nasjonalsosialist
2 år siden

«White supremacy» skriker jøden gjennom sitt media, i hvites eget hjemland, og glemmer helt at han selv kaller seg «guds utvalgte på jord».

«White privilege» skriker jøden gjennom sitt media, i hvites eget hjemland, og glemmer helt den jødiske lobby og deres enorme makt i verden.

«White hatred» skriker jøden gjennom sitt media, i hvites eget hjemland, og glemmer helt deres egen Talmud, og ledende rolle bak det pågående folkemord på hvite og anti-hvite kampanjer.

Når de skriker, er det nesten som om de omtaler seg selv.

Hei
Hei
Svar til  N.S
2 år siden

Spot on

Johan G
Johan G
2 år siden

Dette er altså mennesker som tror det er helt normalt å diktere hva andre skal mene, hva som skal tillates av meninger for å kunne bruke en tjeneste. Hva enn de rører ved, så blir det det samme. Paypal, Facebook, Youtube, Twitter, Banker, osv… sensur sensur sensur, som de så fint kler inn i litt finere ord.

Heimdal
2 år siden

De hater mest av alt å bli skrevet om sin historie og agenda, da vræles det om «anti-semittisme!», «nazisme!» og «rasisme!» Da manes det opp til sympati og bekjempelse i øst og i vest.
– Om noen har blitt utestengt fra 500 barer oppgjennom årene, er det da vedkommede eller barene som har gjordt noe galt?

A.Fjell
A.Fjell
2 år siden

Hvordan jekker man ned hatefulle, rabiate rasister som har minst 500 atombomber, og sier (hvilket høyst sannsynig er sant) at de kan sprenge dem hvor som helst på kloden?

«den jødiske og pro-semittiske hat- og forfølgelsesorganisasjonen Anti-Defamation League (ADL)»
Hvordan kunne artikkelforfatteren skrive så feil?! ADL er en hat-organisasjon som terroriserer alle som zionister har noe imot, spesielt alle som taler de hvites sak, OG organisasjonen er sterkt ANTI-semittisk. Som zionister flest ser den gjerne at alle palestinere i Palestina, og andre semittiske folk i Midt-Østen, blir utryddet, eller fordrevet til de europeiske land.