Hjem Nyheter Bioforsker advarer mot Covid-19-vaksine

Bioforsker advarer mot Covid-19-vaksine

6

KORONAVIRUSET Dr. James Lyons-Weiler fra University of Pittsburgh advarer i et podkastavsnitt med legen Dr. Weitz om den kommende Covid-19-vaksinen og presenterer en rekke alternative forslag for å bekjempe viruset.

Dr. James Lyons-Weiler uttrykte stor bekymring overfor mangelen på dyrestudier brukt i forbindelse med utviklingen av en vaksine for Covid-19. Han sier at vaksineutviklerne gikk direkte til testing på mennesker og hoppet over sedvanlige dyrestudier.

Dr. Lyons mener at problemet med å hoppe over dyrestudier i utviklingsprosessen er at friske dyr, i sammenheng med SARS-, og MERS-lignende vaksiner faktisk påviste økt sårbarhet for viruset da de ble utsatt for det etter vaksineringen. De hadde høyere sykelighet, høyere dødelighet og immunpatologi i lungene. Dr. Lyons-Weiler mener dette skjer som et resultat av en autoimmun reaksjon hos dyrene etter først å ha blitt utsatt for vaksinen og deretter angrepet av viruset.

I løpet av podkasten kom Dr. Lyons-Weiler og Dr. Weitz frem til noen enkle råd til regjeringer for å begrense den samfunnsruinerende sosiale distanseringen, som f.eks. bruk av antivirale midler – stoff som undertrykker reproduksjonen av vira i celler – disse brukes ofte mot virale sykdommer som HIV, herpes, hepatitt B og C, influensavirus A og B – og behandling som gjør bruk av plasmaterapi, hvor blod fra friske Covid-19-pasienter overføres til de sykere for å hjelpe dem med å bli friske.

De foreslo dessuten at folk bør øke sitt glutation-inntak, og fjerne alle elementer av sin livsstil som senker glutation-nivået i kroppen. Glutation er en antioksidant som består av tre aminosyrer, og motvirker skade av viktige celledeler og finnes i planter, dyr, sopp og visse bakterier.

Ytterligere råder de alle til å øke sitt inntak av vitamin C og D, sink og generelt ivareta en sunn livsstil med frisk luft og mosjon.

Podkastavsnittet det er snakk finner du her.

Les også:
Storfarmasøytiske virksomheter vil ikke bli holdt ansvarlig for bivirkninger av Covid-vaksine
Dr. Michael Yeadon og Dr. Wolfgang Wodarg: «Koronavaksinene kan sterilisere kvinner»
Vaksine mot Covid-19 resulterte i nerveinflammasjon
Dagens video: En sterk advarsel mot å ta koronavaksine
Dagens video: Bio-ekspert advarer mot myndighetenes koronapolitikk
Dagens video: Leger står nå frem for å bekjempe falske nyheter
Dagens video: En forbrytelse mot menneskeheten
«Koronaviruset er den største svindel som noensinne er iverksatt mot en intetanende befolkning»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Det ble tidlig i «koronapandemien» klart at det (((globalistene))) ønsket var å snarest utvikle en vaksine, i regi av Big Pharma, istedenfor å satse på velprøvd behandling og forebygging. Nå når vaksinepreparatene rulles ut i stort tempo i vår del av verden vil trykket for å la seg injisere øke eksponentielt, og mange vil frivillig «take the needle», uten å forstå hva som pumpes inn i kroppen og hvilke kort- og langsiktige virkninger det vil få.

Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

Leger og eksperter verden over har tredd frem og advart på sterkeste mot Covid-vaksinene, bruken av munnbind og øvrige restriksjoner, mens politikere og media bedriver regelrett skremselspropaganda for å manipulere folk til å la seg eksperimenteres på. Munnbind er blitt et symbol på føyelighet, lemmings som helt lar seg styres av media. Ha svineinfluensavaksinen i bakhodet og husk hvilke varige skader det påførte mennesker. Kommende hastevaksine som de storfarmasøytiske selskapene har fraskrevet seg all ansvar for kan tenkes å gi et mer alvorlig utfall enn svineinfluensavaksinen. Advar alle dere måtte kjenne og be de lytte til ekspertene, fremfor politikere og… Les mer »

trackback
1 år siden

[…] Les også: Storfarmasøytiske virksomheter vil ikke bli holdt ansvarlig for bivirkninger av Covid-vaksine Vaksine mot Covid-19 resulterte i nerveinflammasjon Dr. Michael Yeadon og Dr. Wolfgang Wodarg: «Koronavaksinene kan sterilisere kvinner» Dagens video: En sterk advarsel mot å ta koronavaksine Bioforsker advarer mot Covid-19-vaksine […]

trackback
1 år siden

[…] Les også: Storfarmasøytiske virksomheter vil ikke bli holdt ansvarlig for bivirkninger av Covid-vaksine Portugal: Sykepleier død etter å ha fått vaksine mot Covid-19 Vaksine mot Covid-19 resulterte i nerveinflammasjon Dagens video: Sykepleier besvimer etter Covid-19-vaksine Dagens video: En sterk advarsel mot å ta koronavaksine Dagens video: Bill Gates Dagens video: Blir vi fortalt sannheten om koronaviruset? Bioforsker advarer mot Covid-19-vaksine […]

trackback
1 år siden

[…] Dagens video: Hvorfor mennesker kommer til å dø et par måneder etter mRNA-vaksinasjonen Bioforsker advarer mot Covid-19-vaksine Dagens video: Verdenskjent gynekolog og obstetriker advarer mot covid-vaksinen Dagens video: […]

trackback
1 år siden

[…] «De er vaksinasjonsvegrere» CNNs ekspert: «Vi skal gjøre livet vanskelig for vaksinevegrere» Bioforsker advarer mot Covid-19-vaksine Dagens video: Dr. Andrew Kaufman om koronavaksinen Belgisk vaksineforsker: «Menneskeheten […]