Hjem Nyheter Globalt Facebook tar patent på teknologi som kan aktivere mikrofonen i din mobiltelefon

Facebook tar patent på teknologi som kan aktivere mikrofonen i din mobiltelefon

4

OVERVÅKNINGSSAMFUNNET Facebook har tatt patent på en teknologi som kan aktivere mikrofonen i din mobiltelefon. Gjennom å gjemme uhørlige lydfiler i reklamefilmer kan Facebook aktivere mikrofonen i din mobiltelefon.

Foto: CC public domain

Jødiske Facebook har tatt patent på en teknologi som kalles «broadcast content view analysis based on ambient audio recording». Teknologi gjør det mulig for Facebook å aktivere mikrofonen i din mobiltelefon.

Teknologi fungerer ved at lydfiler finnes gjemt i eksempelvis TV-reklamer. Lyden i disse lydfiler har en såpass høy frekvens at mennesker ikke kan høre den, men mobiltelefonen din registrerer og reagerer på lyden. Når din mobiltelefon registrerer lyden så aktiveres mobiltelefonens mikrofon og begynner å spille inn lyder i din omgivelse.

Facebook vil med dette kunne spille inn dine private samtaler, hva du ser på TV, eller dem du omgås med. I patenten unnskyldes en slik alvorlig overvåkning med at «dette bare brukes til å hjelpe annonsører med å se statistikk om annonsene sine».

Les også:
Facebook bygger inn hemmelige sporingskoder i bilder
Facebook stenger kontoer etter direktiv fra Israel
Israel og Facebook samarbeider om sensur
Facebook innfører strengere sensur
Facebook skjerper sensuren – «desinformasjon» om COVID-19 byttes ut med «korrekt informasjon»
Zuckerberg: Vi samler inn data om utenforstående

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ronny
Ronny
2 år siden

Nice try CIA motherfuckers!

Johan G
Johan G
2 år siden

Denne utviklingen med overvåkning er slettes ikke bra, og langt verre når det er fremmed makt som overvåker. Jødenes higer etter å kontrollere, sensurere og overvåke verdens befolkning må få en brå slutt. Folk må SLUTTE å anvende Facebook, og heller begynne å emigrere til andre bedre alternativer som eksempelvis VK.com. Folk må begynne å oppmuntre sine venner, familie, osv, til å emigrere vekk fra dette jødiske Facebook.

Johan G
Johan G
Svar til  Johan G
2 år siden

Og når folk har kommet seg på VK.com, så anbefal denne gruppen https://vk.com/thenordicresistancemovement.

A.Fjell
A.Fjell
Svar til  Johan G
2 år siden

Kutt ut hele «smarttelefonen» – den er en inretning for TOTAL overvåkning og kontroll. Man kan klare seg godt med en vanlig mobiltelefon, slik alle klarte seg med for få år tilbake.

Kutt ut Instagram (Feisbukk), Micro$oft-produker spesielt Win.10, Dell-PCer (rent jødeprodukt), PC’er med Intel-prosessor og Intel-Wifi-enhet (rene jødeprodukter med bakdører), kvitt deg med McAfee «antivirus»-program som nå også er et rent jødeprodukt eid av Intel.
Ha alle private filer på en datamaskin som aldri er tilkoplet nettet.
Ha et beskyttende, svart limbånd teipet over kameraet, og mikrofonåpningene, når du ikke skal bruke dem.