Hjem Artikler Resetts og Documents responser til Aruna Khilanani-skandalen understreker hvor ubrukelige de er

Resetts og Documents responser til Aruna Khilanani-skandalen understreker hvor ubrukelige de er

ANTI-HVIT Helge Lurås og Hans Rustad viser nok en gang at de har null interesse for å representere arbeidende hvite under angrep med sine absurde responser til en av de mer skandaløse anti-hvite skandalene til nå.

Aruna Khilanani. Skjermbilde: arunakhilanani.com

I forrige uke omfavnet nok en anti-hvit skandale USA da en lydfil hvor man kunne høre psykiateren Aruna Khilanani snakke om hennes voldelige fantasier om å drepe hvite mennesker ble lekket til offentligheten. Den var fra en forelesning holdt i regi av Yale University, et av de mest prestisjefylte universitetene i verden.

I løpet av forelesningen, som hadde tittelen «The Psychopathic Problem of the White Mind» kunne man høre Khilanani uttale følgende til entusiastiske tilhørere:

 I had fantasies of unloading a revolver into the head of any white person that got in my way, burying their body and wiping my bloody hands as I walked away relatively guiltless with a bounce in my step. Like I did the world a f–king favor….

White people are out of their minds, and they have been for a long time … White people feel that we are bullying them when we bring up race…

We keep forgetting that directly talking about race is a waste of our breath … We are asking a demented, violent predator who thinks that they are a saint or a superhero to accept responsibility. It ain’t gonna happen…

Nå, det er mulig jeg er i ferd med å bli for kynisk, men jeg må innrømme at jeg ikke ble spesielt sjokkert da jeg hørte om denne åpenbart psykotiske kvinnens tirader. I mine øyne uttrykker hun bare åpent og ærlig noe som så mange andre medlemmer av den nye neoliberale eliten i vesten tror.

«Hvite er problemet. Jeg hater hvite mennesker. Hvis vi bare kan bli kvitt hvite vil alle problemer bli løst.»

Ingen burde bli overasket over dette i 2021. Hvis hovedmålet til vestlige eliter ikke var å knuse hvite en gang for alle så ville det ikke være noen plan for å importere 70 millioner afrikanere til Europa i løpet av 14 årJoe Biden ville ikke ha holdt en tale der han utpeker hvite ekstremister er en større trussel enn IS og al-Qaida, uten å kunne nevne en eneste terrorhandling utført på vegne av hvit nasjonalisme. Og viktigst av alt, jøder ville ikke være i stand til å myrde hundretusener av hvite amerikanere via overdoser uten at en eneste av dem vil stilles for retten.

Og det er nettopp derfor Helge Lurås og Hans Rustad sine respektive responser til denne saken understreker den alternative høyresidens fullstendige impotens.

I sin artikkel nøyer Lurås seg med å gjengi Khilananis uttalelser uten noen kommentar og peker leserne sine i retning Bari Weiss. For de uinnvidde er Bari Weiss en jødinne, og hennes eneste interesse i å motarbeide «wokeness» i amerikansk akademia ligger i at hun frykter dette kan bli en trussel for Israel på sikt, da Weiss er en rabiat sionist som har uttalt at «Israels dreping av barn er en uunngåelig byrde», og anti-rasister har det med å reagere på Israels behandling av palestinerne.

Jeg setter spørsmål ved å søke lederskap hos en jøde i kampen mot rabiat akademisk anti-hvitet da det var den jødiske forfatteren Noel Ignatiev som mer enn noen annen er ansvarlig for profileringen av denne ideologien i amerikanske universiteter, best kjent for sitt motto «forræderi av hvithet er lojalitet til menneskeheten». Bari Weiss kommer ikke til å redde deg, Lurås, eller noen andre for den saks skyld.

Hans Rustads artikkel om saken var en anelse bedre og koblet i det minste Khilananis retorikk til faktiske voldshendelser mot hvite. Han peker imidlertid også ut woke-fenomenet som årsaken bak Yales tilsynelatende absurde handlinger her.

«Wokeness», lik «SJW» før det er bare enda en avledningsmanøver for å unngå å si «anti-hvit». Hva betyr faktisk woke? Kan noen faktisk definere hva det vil si å være «woke» uten å søke det opp på google? Det er simpelthen et ord du bruker for å peke ut anti-hvit hatretorikk uten å nevne hvite.

Hans Rustad vil ikke si anti-hvit fordi han for enhver pris ikke vil settes i en posisjon hvor han eksplisitt forsvarer hvite, i stedet for en tåkete ide om «vesten» eller «liberale verdier», til tross for at du vil se ham forsvare jøder på en rasemessig basis igjen og igjen og igjen.

Vi har nå nådd punktet hvor psykotiske rasefremmede kan snakke åpenlyst om deres trang til å drepe hvite innenfor den vestlige verdens mest prestisjefylte institusjoner. Institusjonene der våre fremtidige eliter skoleres. I dag er det ord, i den nære fremtid vil det være handling.

Rustad har ingen plan, og Lurås har ikke engang noen analyse. Hva akter dere å gjøre for å motarbeide denne galskapen? Stemme på demokratene så de forhåpentligvis kan få 15% oppslutning om 8–10 år, bli Frp 2.0, gå inn i regjering, ikke gjøre en dritt, miste all troverdighet, og så gjenta hele prosessen om igjen når de mest edgy medlemmene av partiet bryter ut for å starte enda en fremtidig fiasko?

Planen er åpenbar. En politisk bevegelse basert på hvit solidaritet som vil kjempe for hvite, uten skam. Men Lurås og Rustad nekter å lede, slik konservative alltid har gjort. Jeg kan bare konkludere med at deres eneste mål er å skvise opprørte nordmenn som føler at landet deres er i ferd med å stjeles fra dem, helt frem til det ikke finnes mer å skvise.

Hvis du imidlertid søker en politisk bevegelse som vil sørge for at det som skjedde ved Yale aldri vil gjenta seg på et universitet på nordisk jord, så har du bare ett alternativ: Den nordiske motstandsbevegelsen.

Les også:
Kontrajihadister har hatt fritt spillerom i det offentlige rom i tiår nå – hva har de utrettet?