Hjem Nyheter Sionistene beordrer evakuering av sykehus

Sionistene beordrer evakuering av sykehus

PALESTINA Den sionistiske okkupasjonsregjeringen i Palestina har bedt om evakuering av al-Shifa-sykehuset og har gitt personalet en time til å tømme hele sykehuset. Dette er umulig ettersom de fleste pasientene er alvorlig skadet på grunn av skader fra Israels luftangrep.

Bilde fra Gaza under luftangrep
Foto: Global Resistance News/Telegram

I flere dager har det pågått voldelige kamper rundt al-Shifa-sykehuset i Gaza by, der Israel nå har beordret evakuering lørdag morgen.

Sykehusdirektøren ble oppfordret på telefon av israelerne til å evakuere pasienter, medisinsk personell og andre ved å «gå mot sjøen».

Ifølge legene ved sykehuset er dette imidlertid umulig å gjennomføre ettersom en betydelig andel av pasientene er alvorlig skadet etter Israels luftangrep.

Sykehuset, som har mottatt et stort antall skadde fra luftangrepene, lider av mangel på ambulanser for å transportere pasienter sørover. Al-Jazeera melder at sykehuset også har tatt imot sivile som søker ly.

Sykehuset, som nylig ble angrepet av IDF, har blitt identifisert som et palestinsk kommandosenter etter at våpen angivelig ble funnet på sykehuset.

Disse påstandene er ennå ikke bekreftet av uavhengige kilder.