Hjem Nyheter Sosialt eksperiment: Plasserte barn hos pedofile

Sosialt eksperiment: Plasserte barn hos pedofile

7

TYSKLAND En av datidens ledende sexologer i Vest-Tyskland, Helmut Kentler, forespråket ikke bare avkriminalisering av pedofili, han mente også at det var en god ide å plassere barn i fosterhjem der fosterfedrene var kjente pedofile.

Helmut Kentler.

Det er den britiske avisen The Sun som rapporterer om nye og skremmende fakta som har dukket opp angående et sosialt eksperiment i Vest-Berlin. Eksperimentet involverte sårbare hjemløse guttebarn som ble tatt av myndighetene og plassert i fosterhjem med pedofile. Dette skal ha skjedd fra 1969 til 2003 og de utsatte barna var mellom seks og fjorten år gamle.

Den absurde tanken til sexolog Helmut Kentler, som sto bak eksperimentet, var at barna ville bli overøst av kjærlighet fra disse pedofile fosterfedre, og at dette til slutt ville ha en positiv effekt på dem. I virkeligheten ble mange av barna utsatt for systematiske overgrep over flere år.

Eksempelvis skal et barn ha blitt utsatt for voldtekter og slag i ti år før han ble stor nok til å forsvare seg mot den pedofile fosterhjemsfaren Fritz. Bevisst isolerte Fritz alle barna som ble plassert hos ham fra omverdenen. En annen pedofil fosterhjemsfar skal ha spilt inn alle sine overgrep mot en gutt som het Sven.

Kulturmarxisten Kentler hevdet også at rettsaker mot pedofile tok hardere på barna enn de seksuelle overgrep i seg selv.

Ennå er det uvisst hvordan Kentlers absurde eksperiment ble tillatt av myndighetene, om senatet i Vest-Berlin stemte for det, eller bare tillot det bak stengte dører. Det pågår nå en etterforskning hvor mange av de utsatte har saksøkt myndighetene og krever erstatning for overgrepene de har blitt utsatt for. Visse av dem kan ikke engang arbeide da de er såpass psykisk nedbrutt etter flere år med overgrep.

Da Kentler døde i 2008, ble det funnet papirer der han beskriver eksperimentet sitt som en suksess, men innrømmet også at plassering av unge gutter i pedofile fosterhjem brøt mot loven.

Les også:
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili
FILM: The paedophile agenda
LHBT-psykolog forsøker å normalisere pedofile
VIDEO: Venstreekstremisten Nina Narvestad støtter pedofile
Riksdagspartis ungdomsforbund vil legalisere barnesex i Sverige
Sterke reaksjoner på «barnebok» om pornografi
Kulturmarxisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Katrine
Katrine
2 år siden

Jeg håper de utsatte for den erstatningen de fortjener. Dette er ganske sykt.

Sigøynerkongen
Sigøynerkongen
2 år siden

Et ekkelt eksperiment laget av et sykt menneske.

Hanne
Hanne
2 år siden

Hårreisende. Dette burde ikke oppstå. Sykt!

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Fy faen. Om ikke den mannen allerede var død, så skulle han blitt grilla i den elektriske stol. Her har vi et eksempel på pedofile blant oss som legger til rette for andre pedofile. Det er på tide at slike personer taes fatt i. Barns trygghet først!

Arno
Arno
2 år siden

Viser man slike skrekkeksempler til kulturmarxister, er det som å skvette vann på en gås – det bare preller av.

Disse barena er selvsagt varig skadet – skadet for resten av sine liv. En eventuell pengeerstatning hjelper lite, og kampen for å få den vil i seg selv virke som et nytt overgrep.

Nok et bevis for at man i utgangspunktet bør ha null respekt for ‘autoriteter’. Svært ofte er dette intelligente psykopater og sosiopater som sytematisk har sneket seg inn i maktposisjoner.

Roar
Roar
Svar til  Arno
2 år siden

Helt rett. Når det kommer til det å innta en maktposisjon så burde nesten disse folk gå gjennom en psykologisk test der man fikk silt vekk folk som er psykopater og lignende. Men…igjen, er stygt redd for at selv de som skulle gjennomført disse tester etterhvert ble betalt og korrupte.

Steinar
Steinar
2 år siden

Når det kommer til pedofili, da er jeg helt FOR dødsstraff.